Kızlar kaynanam herşeye karışıyor

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
126
32
13
29
Kızlar annemin tanıdığı çok iyi bir doğum doktoru vardı ona randevu aldım ve yarın o doktorun yanına kontrole gitmem gerekiyordu, eşimlede konuştum bu konuyu kendisi beni götürecekti zaten, fakat kaynanam bu sabah buranın en kötü doktorunu tavsiye etti yani yarınki randevumuda çok iyi biliyordu, ben yinede söyledim yarın başka bir doktora gideceğimi, sonra dediki o doktora anan gitsin biz yarın bu doktora gidelim dedi yani eşimde annesine karşı geldi randevu aldık filan dedi kadının umrunda değil, illada o doktora gidecekmişiz de kızları hepsi bu doktora gitmişmişlerde sinir krizleri geliyor yemin ederim, şimdi ne yapacam bilmiyorum gerçekten yeni hamileyim ilk muayenem ve kaynanam en kötü doktora gidelim diye tutturdu

kendi gitsin bukadar hevesı varsa istediği doktora ben buraya gitmek istiyorum diyin bide oda gelecek mı mumkunse eşiniz ile gidin evlenmiş insanlarsınız karışmaya hakları yok lafınızı esirgemeyin size laf esirgemeyen insanlara karşı

Kendi sinirlarinizi bilmediğiniz için cizememissiniz henuz. Doktora gideceginizden haberi olmasına bile gerek yok doktordan sonra müjdeli haberlerinizi verirdiniz. Biz bunu seçtik benim içime bu siniyor buna gideceğim deyip ona gideceksiniz yani pesinize de kvyi neden takiyorsunuz ayrıca? Ben hiçbir muayeneme kendi annemle dahi gitmedim eşimle başbaşa gittik hepsine

Sen kibarlık yapıp bişe demiyorsun belli ki . Eşine söyle sabah kimseyi karıştırmadan randevu aldığın doktora gidiverin. Kimseyi yanınızda taşımayın karıştırmayın bir kere izin veririsen bu böyle sürüp gider . Eşinde seni destekliyorsa sorun değil istediği kadar konuşsun. Bazen yaşlılar en iyisini kendileri bildiğini düşünüyor benim kaynanam da şimdiden çocuğu kendi büyütecekmiş gibi planlar yapıyor hiç bişe demiyorum ne diyim sanki kendi oğlunu yetiştirebildi de benim ki kaldı

Hic sinir olmaya gerek yok esinizde sizi desteklemis ne yapacaginiz belli annenizle istediginiz doktora gideceksiniz. Umursamayin gitmicem diyin bitti gitti istedigi kadar konussun esiniz sizi destekledikten sonra ne onemk var

Boşver lafını takma oralı da olup dediğini yapma esinde karşı gelmiş randevu aldığınız doktora gidin esinle

Sinir oldum çok meraklıysa kendisi gitsin bu kaynanalar neden böyle acaba aşırı sinir oluyorum her un içindeler tabiki kulak asmayın siz kendi randevunuza gidin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…