- Konu Sahibi reisdevrim37
-
rtestte ne çıktı..rahimde iltihapmı var..soğan kürü var..polistik over liler kullanıyor..ne var ne yok sköüyormuş..denemeni tavsiye ederim..acaba yanma ağrı idrar yolu enfeksiyonundandamı kaynaklanıyor
geçmiş olsun canım.ben de iki gün önce dr gittim.kasıklarımda ağrı oluyodu.sebebi iltihap varmış.bana fitille hap verdi.ama fitili kullanamadım çünkü dokundu.bekarken sağlıklı diye arasıra maydanoz suyu içerdim.gerçekten akıntıyı çoğaltıyo.şimdi tekrr baslıcam.maydanozun sapını kaynatıyosun 1 su bardagı kadar aç karna içiyosun. 1 hafta yeter bence.hastaların hepsine geçmş olsun.
kızlar ya valla sinir olucam kullanmadığım tür antibiyotik, iğne, fitil kalmadı tam evet bu sefer geçti derken bir gün aniden belde tutulma ve yanmayla kasıklarda yanma başlıyo( inanın bıktım artık biraz geçiyo gibi oluyo 10 - 20 gün sonra tekrar başlıyo. yumurtlama zamanında iyiydi mesela yanma yoktu ama şimdi adetime 3-4 gün var yine başladı yanma. önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz hayırlısıyla ama bu yanma olayı da varken korkuyorum açıkçası iltihap bebeği öldürür diye. sizde bu iltihap bebeğe zarar verirmi:çok üzgünüm:bu acı adaçayı yağını denedim geçen sefer işe yaradı gibi. dün akşamda tampona koydum yattım bugün geçmiş gibi ama bilmiyyorum aniden başlıyo zaten hiç birşey yokkenÇok üzgünüm çoook
işte böyle arkdaşlar sizin bu kasık yanması ve rahim iltihabı için tavsiye edebileceğiniz birşey varmı acaba. gerçekten çok ihtiyacım var artık doktorlarda çare kalmadı çünkü. yardımlarınızı bekliyorum kızlar:a015:
kızlar bendede sistit varya bıktım valla şuanda acayip kötü yanıyorum karnımın altı kasıklarım çok kötü ağrıyor sabah yaptığım idrarda kan vardı ama antibiyotikten sonra geçti kanama yalnız yanma ve ağrı halen devam ediyor sütle maydonuzu kaynatıp buharına otursammı acaba işe yararmı?
kızlar ya valla sinir olucam kullanmadığım tür antibiyotik, iğne, fitil kalmadı tam evet bu sefer geçti derken bir gün aniden belde tutulma ve yanmayla kasıklarda yanma başlıyo( inanın bıktım artık biraz geçiyo gibi oluyo 10 - 20 gün sonra tekrar başlıyo. yumurtlama zamanında iyiydi mesela yanma yoktu ama şimdi adetime 3-4 gün var yine başladı yanma. önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz hayırlısıyla ama bu yanma olayı da varken korkuyorum açıkçası iltihap bebeği öldürür diye. sizde bu iltihap bebeğe zarar verirmi:çok üzgünüm:bu acı adaçayı yağını denedim geçen sefer işe yaradı gibi. dün akşamda tampona koydum yattım bugün geçmiş gibi ama bilmiyyorum aniden başlıyo zaten hiç birşey yokkenÇok üzgünüm çoook
işte böyle arkdaşlar sizin bu kasık yanması ve rahim iltihabı için tavsiye edebileceğiniz birşey varmı acaba. gerçekten çok ihtiyacım var artık doktorlarda çare kalmadı çünkü. yardımlarınızı bekliyorum kızlar:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?