kızlar kasıklarımdaki yanma geçmiyooooooo:((

reisdevrim37

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2008
930
2
116
45
Kastamonu
kızlar ya valla sinir olucam kullanmadığım tür antibiyotik, iğne, fitil kalmadı tam evet bu sefer geçti derken bir gün aniden belde tutulma ve yanmayla kasıklarda yanma başlıyo( inanın bıktım artık biraz geçiyo gibi oluyo 10 - 20 gün sonra tekrar başlıyo. yumurtlama zamanında iyiydi mesela yanma yoktu ama şimdi adetime 3-4 gün var yine başladı yanma. önümüzdeki ay bebek düşünüyoruz hayırlısıyla ama bu yanma olayı da varken korkuyorum açıkçası iltihap bebeği öldürür diye. sizde bu iltihap bebeğe zarar verirmi:çok üzgünüm:bu acı adaçayı yağını denedim geçen sefer işe yaradı gibi. dün akşamda tampona koydum yattım bugün geçmiş gibi ama bilmiyyorum aniden başlıyo zaten hiç birşey yokkenÇok üzgünüm çoook

işte böyle arkdaşlar sizin bu kasık yanması ve rahim iltihabı için tavsiye edebileceğiniz birşey varmı acaba. gerçekten çok ihtiyacım var artık doktorlarda çare kalmadı çünkü. yardımlarınızı bekliyorum kızlar:a015:

rtestte ne çıktı..rahimde iltihapmı var..soğan kürü var..polistik over liler kullanıyor..ne var ne yok sköüyormuş..denemeni tavsiye ederim..acaba yanma ağrı idrar yolu enfeksiyonundandamı kaynaklanıyor

geçmiş olsun canım.ben de iki gün önce dr gittim.kasıklarımda ağrı oluyodu.sebebi iltihap varmış.bana fitille hap verdi.ama fitili kullanamadım çünkü dokundu.bekarken sağlıklı diye arasıra maydanoz suyu içerdim.gerçekten akıntıyı çoğaltıyo.şimdi tekrr baslıcam.maydanozun sapını kaynatıyosun 1 su bardagı kadar aç karna içiyosun. 1 hafta yeter bence.hastaların hepsine geçmş olsun.

rtestte ne çıktı..rahimde iltihapmı var..soğan kürü var..polistik over liler kullanıyor..ne var ne yok sköüyormuş..denemeni tavsiye ederim..acaba yanma ağrı idrar yolu enfeksiyonundandamı kaynaklanıyor

canım kullandım onuda yaptım bir ara geçirdi gibi oldu sonra tekrar başladı:1shok:hem miğdemide kötü etti soğan suyu. ama yinede paylaşımın için çok teşekkür ederim. canım ilgisiz kalmadığın içina.s.

teşekkür ederim canım sanada çok geçmiş olsun ya biz bu kadınların çektiği nedir allahaşkına:1ninca:bende dr. gittiğimde iltihap var dedi. muayene etti rahim ağzında iltihap ve akıntın var dedi. antibiyotik ve fitil verdi senin giib ama iyi gelmedi geçirmedi yani hoş geçse bile bir aya kalmadan yine başlıyo. ben adaçayı yağı kullandım o biraz geçirir gibi oldu ama kökünden kurutamıyorum ne yazıkki-tatlicadiarzu-bu maydanoz suyuiyi geliyosa bende deniyim barı önerin için teşekkür ederim canım çok saol ilgisiz kalmadığın içina.s.

Canım ı cok ıyı anlıorum bende su ıntıhap belasından nasıbını almıs bulunuyorum kacc aydır ugrasıorum benım agrım akıntım yok ama tahlılerde cıkıo ıntıhap antıbıyotık fıtıl kullnaıom hop bı dakı ay gene bu ayda korunmayı bırakmıstık ılaclarıda ıcemedım hamıleyımdır belkı dıye bılmıorum tırsıorum valla ama su maydanoz suyunu bende denıycem bıdıe bol su ıccc sıse sıse cok ıyı gelıomus ıntıhapı sokturuomus

bıtanem sunu mutlaka dene gunde 3 bardak ada cayı ıc aktardan al ama hazır dıl acık paket yaprak olcak suda kendını salınca kucuk kucuk bole daha sona sabah cıwan percemı papatya cayı defne yapra al karıstır bu uçunu aynı gr da hepsını bı posette karıstır kı bırı gr fazla olmasın sabah we oglen aksam ıc sabah ac karnına ıc aksam da uyumaya yakın we cıwan percemı cok onemlı yanmayaı we agrıyı ıltabı olsn alır bendede wardı cunku sukur her sabah kalktımda ıce ıce gectı ( sabah uyan ada cayını ayrı ıc BIR SAAT sona karısımı yane papatya cıwan prcemı we defneyı karıstır sabah ogle aksam ıc yatmayta yakın da tekrar ada cayını ıc ada cayı gunde ıkı parda karısımda 3 barda gecmesın oldumu fazla ıcme 3 bardaktan we sıcak sula ıce yayılsın baya ılık ıc sıcak ıcme opurum sende duzelırısın ısallah bıtanem:enbuyukkk:

ıdrar yolu iltihabına benziyor anlattıkların, birde rahim ağzında iltihap acaba dondurmakla falan geçermi, hani ilaç tedavileri bir işe yaramamış ya, iyi bir doktora sorman lazım. Kafana göre bitkisel şeyler deneme derim maydonoz suyu çok söktürücüdür hamileysen bebeği bile düşürebilir.

bu arada maydonuz suyuda zayıflatır odemı atar oda ıyı bı sokturucudur wucutta ama ben dedım gbı dedımı tawsıye edıorum ada cayı 2 bardak ayrı cıwan percemı papatya we defneyı karısıtırıp gunde 3ee bardaktan ıcmenden yanaıyım bebem

kızlar bendede sistit varya bıktım valla şuanda acayip kötü yanıyorum karnımın altı kasıklarım çok kötü ağrıyor sabah yaptığım idrarda kan vardı ama antibiyotikten sonra geçti kanama yalnız yanma ve ağrı halen devam ediyor sütle maydonuzu kaynatıp buharına otursammı acaba işe yararmı?

balım sende demın arakasımıza onerdım seyı denemenden yanaıyım cok ıse yarıooo ben denedım gordum :enbuyukkk:

bende de yanma hissi var sag tarafimda bende evlenmemisden once vardi gecmisdi evlendikden sonra bir kizim oldu simdi yine yanma oluyo bence soguktan oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…