• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kaset testle yaptım

• Konu Sahibi Konu Sahibi ckrl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ckrl

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2023
353
55
18
25
Sizce var mı kesin

Eklentiler

• IMG_5963.jpeg
    IMG_5963.jpeg
    386,4 KB · Görüntüleme: 74
Çizgi görünüyor rengi pembeyse var bence hayırlı olsun🌸

Rengiyle oynandığı için birşey diyemeyeceğim
Bazen o çizgiler hep çıkıyor çünkü

Eğer direk baktıgınız da görünüyorsa vardır. Ama bence erken gebelik testi daha net çıkarırdı. Testlere de güvenemez olduk çünkü

Sizce var mı kesin
testte net bu kadar cızgı olsa zaten senın renklerıyle oynamana gerek kalmadan goruruz biz. yuksek ıhtımal kuruma cızgısıı falan cok hareli duruyor duz cızgı dıbı degıl yıne de oynanmamıs halını atarsan daha net konusulur

testte net bu kadar cızgı olsa zaten senın renklerıyle oynamana gerek kalmadan goruruz biz. yuksek ıhtımal kuruma cızgısıı falan cok hareli duruyor duz cızgı dıbı degıl yıne de oynanmamıs halını atarsan daha net konusulur
Kuruma çizgisi 1 dk içinde çıkmaz herhalde renkleriyle oynamadan da gayet görünüyor hitap şeklin çok yanlış

Kuruma çizgisi 1 dk içinde çıkmaz herhalde renkleriyle oynamadan da gayet görünüyor hitap şeklin çok yanlış
nesı yanlıs?? kufur etmısım gibi tovbe yarabbı. renklerıyle oynamadan at dıyorum? baska bır dıl mı kullanıyorum farketmeden. ılla gulucukler cıcek bocekler mı atmam lazım

Bu testler çok yanıltıcı olabiliyor kan vermek en garantisi

Burada yorumlanmasını istemişsin yorum yapanlara da sert bir dille çıkışmışsın soGuk nevale soGuk nevale katılıyorum bazı testler hemen çift çizgi çıkarsa dahi bozuk olduğu için yanıltabilir en iyisi kan testi vermek ya da 2-3 günde bir tekrarlayarak çizginin koyulaşmasını beklemek

Adet geciktiyse olma ihtimali yüksek. Adete 10 gün kala filan test yapıyorlar yalancı pozitif çıkabiliyor önceden silik pozitif derdim ama burda kaç tane yalancı pozitif gördük bi şey de denmiyor

Pozitif sanki ya pembe çıkmış
Özel bi hastanede kan verin bence 🥰 özel dedim çünkü devlet hastanesi gecikmen kanaman olmadan bakmıyor laf işitiyorsun
Başıma geldi.
Özel hastanenin veznesine gidip gebelik testi yaptırcam deyince bakıyorlar makul bir ücretle

bence var cizgi ama dagılma da var. guvenemedım eger bi hata yoksa 7 ocakta mı catlama gordun? bugun 10.gun oyleyse. bence yıne de bıraz beklemende fayda var kan ıcın

Merhaba öncelikle burda iyi ya da kötü sert ya da yumuşak yorum yapan herkes kıymetli yapmasalar konunuz boş boş kalır size saygısızlık yapılmamış eğer yapılsa o zaman çıkışın yani
Bence hamilesiniz fakat kesin sonucu sormuşsunuz kesin sonuç her zaman kan ve ardından ultrasondur

Pozitif sanki ya pembe çıkmış
Özel bi hastanede kan verin bence 🥰 özel dedim çünkü devlet hastanesi gecikmen kanaman olmadan bakmıyor laf işitiyorsun
Başıma geldi.
Özel hastanenin veznesine gidip gebelik testi yaptırcam deyince bakıyorlar makul bir ücretle
Teşekkür ederim

Burada yorumlanmasını istemişsin yorum yapanlara da sert bir dille çıkışmışsın soGuk nevale soGuk nevale katılıyorum bazı testler hemen çift çizgi çıkarsa dahi bozuk olduğu için yanıltabilir en iyisi kan testi vermek ya da 2-3 günde bir tekrarlayarak çizginin koyulaşmasını beklemek
Bende kimseye kötü bir kelime yazmadım bana hani güzellikle söylense renk konusunda tamam

Back