Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Silik çizgi görüyorum inşallah vardır gecikme varmıSizce var mı kesin
renklerıyle oynanmamıs halını atar mısn?Sizce var mı kesin
testte net bu kadar cızgı olsa zaten senın renklerıyle oynamana gerek kalmadan goruruz biz. yuksek ıhtımal kuruma cızgısıı falan cok hareli duruyor duz cızgı dıbı degıl yıne de oynanmamıs halını atarsan daha net konusulurSizce var mı kesin
Kuruma çizgisi 1 dk içinde çıkmaz herhalde renkleriyle oynamadan da gayet görünüyor hitap şeklin çok yanlıştestte net bu kadar cızgı olsa zaten senın renklerıyle oynamana gerek kalmadan goruruz biz. yuksek ıhtımal kuruma cızgısıı falan cok hareli duruyor duz cızgı dıbı degıl yıne de oynanmamıs halını atarsan daha net konusulur
nesı yanlıs?? kufur etmısım gibi tovbe yarabbı. renklerıyle oynamadan at dıyorum? baska bır dıl mı kullanıyorum farketmeden. ılla gulucukler cıcek bocekler mı atmam lazımKuruma çizgisi 1 dk içinde çıkmaz herhalde renkleriyle oynamadan da gayet görünüyor hitap şeklin çok yanlış
nesı yanlıs?? kufur etmısım gibi tovbe yarabbı. renklerıyle oynamadan at dıyorum? baska bır dıl mı kullanıyorum farketmeden. ılla gulucukler cıcek bocekler mı atmam lazım
Rengiyle oynandığı için birşey diyemeyeceğim
Bazen o çizgiler hep çıkıyor çünkü
Teşekkür ederimPozitif sanki ya pembe çıkmış
Özel bi hastanede kan verin bence özel dedim çünkü devlet hastanesi gecikmen kanaman olmadan bakmıyor laf işitiyorsun
Başıma geldi.
Özel hastanenin veznesine gidip gebelik testi yaptırcam deyince bakıyorlar makul bir ücretle
Bende kimseye kötü bir kelime yazmadım bana hani güzellikle söylense renk konusunda tamamBurada yorumlanmasını istemişsin yorum yapanlara da sert bir dille çıkışmışsın soGuk nevale katılıyorum bazı testler hemen çift çizgi çıkarsa dahi bozuk olduğu için yanıltabilir en iyisi kan testi vermek ya da 2-3 günde bir tekrarlayarak çizginin koyulaşmasını beklemek