kızlar karnınız ağrıyor mu?

BenAyKizim

anneyim ben!!!!
Kayıtlı Üye
6 Mart 2008
1.447
184
canlarım,benim bir haftadır karnımda sanki adet olmuşum gibi ağrı oluyor.mesela günde iki üç kere yokluyor.yarım saate yakın sürdüğü oluyor.sanki hamiş değilim de aylık periyodumu yaşıyormuşum gibi.herkes normal diyor.size de oluyor mu?merak ettim.yoksa bu konuda tek miyim?fisfisfis

bende de oluyor özellikle geceleri..bende merak ettim ablama sordum oda dedi bir dönemden sonra olurmus,hatta ilk gebelikleri olanlar dogum basladimi yoksa korkusuna kapilirmis..ben gecen hafta ilk defa bu sanciyi yasadigimda solugu hastanede aldim ama ogünden beri araliklarla yasiyorum,ve artik normal kabul ediyorum..

ya benim karnımda ağrı olmuyorda sabah kalktığımda çatı bölgesi olarak adlandıran yerdeki (umarım tarif edebildim :) ) kemiğim ağrıyor sanki bütün gece baskı uygulanmış gibi ama bi süre sonra geçiyor gündüz böyle bir ağrı hissetmiyorum... sizlerdede oluyormu merak ettim ???

evet canım o çatı bölgemdeki ağrı bende de oluyor, kemiğim zonkluyor adeta ve geceleri dah çok oluyor ağrı , acaba kemik mi genişliyor, çatı mı genişliyor vücut doğuma hazırlanıyor galiba diye düşünüyorum

valla kızlar dün benim de oldu aynı adet olacakmışım gibi sonra geçti dedim heralde üşüttüm bugünde tv seyrederken ben çatı denilen kemik galiba benimde bir agrı saplandı ki sormayın kızlar hatta böyle aaaaaa diye bir ses çıkarttım allahım zamanında saglıkla versin bebeklerimizi kucaklarımıza artık bunları yaşamamız dogal kızlar az kaldı ya düşünsenize ay ne güzel rabbim yardımcımız olsun inşaallah amin

evet doğru diyorsun bunları yaşamamız çok doğal şunun şurasında ne kaldıki artık vücut doğuma hazırlıyor kendini... Rabbim hepimiz için hayırlı olanı versin...

bugun benimde gece karnima agri girdi birden ne yapacagimi sasirdim kalktim biraz dolandim gecti normal bence

bugun benimde gece karnima agri girdi birden ne yapacagimi sasirdim kalktim biraz dolandim gecti normal bence

biliyoz herhal :dilcikar:sankim biz başka bişey diyoz allah allah :roflol: ay onları saglıkla kucagımıza allaım saglıkla buyutelimde varsın karnımız oramız agrısın bebeklerimiz bizim canlarımız şekerlerimiz baharımz onlar bizim e anne olmak kolay mı kzılar bebişim artık görüşemiyoz ya :çok üzgünüm:

benimde oluyordu korkuyordum hatta.doktora sorduğumda rahim sürekli büyüdüğü için normal dedi...

Saranurcum Bana Diyon Sende Yukariya Aynisini Yazmisin Heheenaniknanik
Birbirimize Destek Oluyoz Kiiiiiiiiiiiz
Bu Aralar Yogunum Canim
Bide Firsat Bu Firsat Geziyoooooooooooom :dance:

bende de oluyor arasıra nefes aldırmıyor valla rhatsız oluyorumbaşkalarının yanında.bunlar yalancı doğum ağrıları yani hazırlayıcı kasılmalar (braxton hicks) olabilir.34. haftadan sonra sıklaşırmış.

hayırlısı olsun artık bunları takmaayacagız ama benim de son günlerde kalça kemikleirm agrıyor kzılar valla sanırım kemikler açılıyor mu ne ? :uhm:

doguma hazırlık evrelerı yaşıyoruz Allah klay atlatmamızı nasıp etsın kızlar hazırana cok az kaldıııııı :))

valla öyle çok az kaldı ay düşündükçe içim gidiklanıyor çok acayip oluyorum ben mayıs sonu gibi ya da haziranın ilk haftası bekliyorum en geç de 10u gibi doğar benim kızım içime öyle doğuyor bakalım doğru çıkacak mı...........

ben daha hamıle oldugumu bılmıyordum eşım ruyasında bır cenin ve bazı rakamlar gormuştu tabı biz onun cenin diye yorumlamamıştık.. hatta hani şu 3 harfliler varya onlardan diye yorumlamıştık (tövbe yarabbim) neyse gördüğü rakam 9 haziranmış dr bana 8 haziranda dogumun dedi eşim 9 haziranda dogumun olucak diyo bakalım ne olucak :))

bugün ikinci defa seker yükleme testi randevum vardi gidemedim:çok üzgünüm:bütün gece adet sancisi gibi canim yandi uyuyamadim,yüzeyel uyuyuncada rüyalar pesimi birakmadi..sabah 8den sonra biraz rahatladim..kizim hala cok yukarda ama benim nasil bu kadar kasik agrim oluyor anlamis degilim..

demek kı buyuk bı bebiş scapulacım kılosu boyu yerınde demek kı 1 ay kaldı sabret canım

kizimin ultrason sonuclarina baktimda(saolsun benim doktor bisey demiyor normal disinda)boyu ortalaminin azcik üstünde ama kilo azcik altinda galiba benimki manken gibi olacak aman neydi adi aysun mu kayaci mi kizlar bahsediyordu onun gibi olmasinda..saka bir yana benim karnim sanirim biraz dar..ben en cok esime üzülüyorum,yoksa agri dayanma sinirim cokta düsük degil..hem is hem okul hem ben hem bebek..Allah yardimcisi olsun..

ay sen aynı ben gibi yazmışsın benimkininde kilosu düşük kendisi uzun iştahsız sanırım seçici bende aynen böyle yazdım aysun kayacı gibi olmasın dedim aman aman olmasın o karı gibi :roflol: saglıklı olsunlarda gerisi boş dünyada beslensin sonra nasıl dogurcaz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…