kizlar karinca yagini sidettle tavsiye ederim

nazi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2008
124
0
96
Hollanda
kizlar super bisi karinca yagi iki ay once kullandim,simdi nerdeyse hitmis tuylerim

, ama bir hafta sadece uyguladim simdi bile tek tuk cikmis bence alin deneyin kizlar ,,
once bolgeyi makina,agda,yada cimbiz ile alin ,sonra her aksam yatmadan once iyice aldiginiz bolgeye surun ve biraz masaj yapin bir hafta boyunca devam edin sonra ara verin tuyleriniz cikinca tekrar alin ve yine tekrar surun inaninki gozle gorulur azlama oluyo benimkiler tek tuk kalmis sasiyorum ben bacaklarimda denedim bir hafta lik surumde gozle gorulur azalma oluyo benden tavsiye kizlarhihoyyyt

evt kizlar faydasi var inanin ,,,alttaki konularda karinca yagi sahte diyorlar ama o sisenin icinde ne varsa ise yariyor.ben Van da oturuyorum burda her yerde cok ucuuza satiliyo sisesi 3 ytl.iki sise aldim halen bir sise bitmemis , ama bir hafta uyguladim ve simdi saya bilirim tuylerimi onlarda belki makina ile aldigim icin kirilanlardir mutlaka cikiyorlar, kokten ciksalardi belki hic cikmazlardi,,
alin deneyin benden soylemesi

annem bile bbacaklarima baktiginda sasirdi :uhm:

bende 6 tlye almıştım kokusu yok yağın düzenli kullanmak lazım faydalı yaniiyerimseniben

bende aldim bir kac kez kullandim ama düzenli kullanmadim malesef cünkü kokusu sinek ilaci gibi gece yatmadan öncce sürersek daha etkili oluyormus bende huylandigim icin biraktim esime koku gider felan

beninkinin hic kokusu yok .ben bir hafta kullandim biraktim taki diger tuylerim cikana kadar diger tuyler cikinca yie al yine sur ,cok azaliyo inanin

ben yaklaşık 3 sene önce kullanmıştım 5 ay kadar ama bende hiç bi etki yapmadı
acaba aldığım yağ sahtemiydi diye düşünüyorum
siz nereden aldınız kızlar?

ben vada oldugum icin iran dan dierk getiriyorlar burda halk pazarlari var pazar yeridi aldim kullandim etki etti bende vallah

ben vada oldugum icin iran dan dierk getiriyorlar burda halk pazarlari var pazar yeridi aldim kullandim etki etti bende vallah

sahi vandakiler işe yarıyormu arkadaşım?bende buradakiler sahte diye ta mersinden getirtiyordum orjinalini.aslında mersinliyim ama eşimin işi burada olunca haliyle yaz tatiline kadar buradayım bende.tam olarak nereden alıyosun vandan?ben pek bilmiyorumda buraları

yaaa delirecem üzerinde arapça yazılar mı var yoksa mucize ürünler mi yazıyoryardım lütfeeeeenn:1no2::1no2::1no2:

benim aldığımın üzerinde arapça yazılar var hatta prospektüsü falanr var,,,ben de ısmarlayım bu kadar etkiliyse çünkü uzun bir süre ara vermiştim :):)

evet şu an için lazeri saymazsak en etkili ürün bu. ama çok çeşidi var. gerçeği sahtesi var.ben capilex bioder tala roja krem yağ.ekstre .ne varsa hepsini kullandım...ben en çok etkiyi küçük sarı kavanozdan(yeşil kapaklı) gördüm.......tala nın karınca yumurtası yağı KREMİ olanından...arkadaşlar hiçbişey yapmasa bile azaltıyor ve çok geç çıkarıyor.daha iyi bi ürün çıkana kadar en iyisi bu şimdilik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…