kizlar karin gerdirmek yada yaglarini aldirmak isteyenler iyi okuyun,

yuppiy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2011
53
0
36
Almanya
selam kizlar ben bir hafta öncesine kadar kendiyle basirisik olmayan ancak iki senedir kilolariyla bas edemeyen bir bayandim,son bir yildir cok arastirdimkendimle cok kavgalara girdim ve karar verdim,karnimi gerdirecem,bölgesel yaglarimi aldiracam,sükür bunu nihayet yaptirmaya karar verdim ve sevincimi anlatamam,yaklasik 5saat süren bir amaliyattan hic ummadim hayal etmedim bir sekilde ciktim,su an bile dusundugumde bu amaliyati yaptirdima inanamiyorumm,benki bir hap bile icmeye korkan ignenin ismini duyunca ürperen bir bayanken icimde öyle gunlu bir yapimin oldugunu yeni ögrendim,ben imkani olan herkeze tavsiye ederim,ilk gun biraz sancim vardi ama narlozun etkisiyle hisetmiyordum,ikinci gun ayaga kalktim aynada kendimigördugumde bunun kendim olduguna inanamadim:-http://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gifhttp://www.kadinlarkulubu.com/images/smilies/abc.gif.zaten hemen uzerimi giyinip eve geldim sabahi evde ikinci gun sürekli sirtima yuklendigimden biraz sirtim agriyordu ama degerdi,derken kendimi masallah hemen toparladim,bugun 11 gun oluyor bu amaliyati olali<ALLAH imdan dilerim kim in gönlunde varsa GÜZEL ALLAH im ona nasip etsin aminnn,isteyenlere anlata bilirim deneyimlerimi paylasa bilirim,aslinda cok kisi yazmis ama kimse nasil oldugunu ne sekil yaptini yazmamis ben amaliyat öncesi istedim gibio bilgi alamadim icin bu konuyu acmak istedim,

bende olucam bu amelytaı ama cok korkuyorum. sen hangi doktora oldun ve fiyatı nekadardı ? ayağa kalkıp kendinmi gittin amelyattan sonra eve

sürecini anlatırmısın nerede oldun fiyat.....vs.

bende olucam bu amelytaı ama cok korkuyorum. sen hangi doktora oldun ve fiyatı nekadardı ? ayağa kalkıp kendinmi gittin amelyattan sonra eve

korkmana gerek inan yok,evet amaliyat oldugum gunun aksami saat 7gibi ayaga kalktim biraz yürüttüler tabi l bicmi yurudum iki büklüm oluyorsun,sabahta kendime iyce geldim gene l bicmi yürüdüm< öglen evime geri gittim,eve gelincede uzandim biraz yürüdüm,zaten agir kaldirman yasak her bir gunde daha iyi kendine geliyorsun,agri kesici iki kere ictim,sonra hic ne agri kesici aldim,nede agrim oldu,http://www.kadinlarkulubu.com/images/eski_kk2/nazar.png

sürecini anlatırmısın nerede oldun fiyat.....vs.

amaliyatin süreci 5saat sürdü,ama uyandigimda titriyordum,ve basim dönüyordu,vucut birden yag kaybedince,oluyormus ozaman tansiyon inip cikmasi bas dönmesi,,,vs,ben almanyada bana yakin bir yerde oldum,

Ben berlinde cok doktor aradım . ama ordaki fiyatlar burdanda fırlamış. bitane buldum 1500 euro . doktor 60 yaşından sonra estetıge meraklanmıs. ona da guvenemedım acaba guvensemıydım

almanyada dogup buyudum daha sonra turkıyeye okumaya geldım unıversıte bıtırdım suan turkıye de almanca ögretmenıyım ama sureklı gıdıp gelıyorum berlıne

Ben berlinde cok doktor aradım . ama ordaki fiyatlar burdanda fırlamış. bitane buldum 1500 euro . doktor 60 yaşından sonra estetıge meraklanmıs. ona da guvenemedım acaba guvensemıydım
valla almanyali kiz sudan ucuzmus 1500euro bune sacmalik sirf narkozcusu 500ila800 arasi para aliyor,ben 6000e yaptirdim en iyi olanida buydu,digerleri 9a olan 10a olan vardi,ama benim oldum privat kilinik cok guzel iyidi,sen berlin i bos ver sakin olayim deme bu isi gercek uzmani bilene git,

genelde yurt dışından buraya geliyorlar bence siz türkiyeden dr araştırın tavsiye....

almanyadan 2 arkadaşım ankarada nebil bozdoğana amelyat oldular ve biri okadar değil ama diğeri cok memnun. bakalım bende yarın ankaraya gidiyorum görüşücem kendisiyle. ondan sonra size bilgi veririm .

almanyadan 2 arkadaşım ankarada nebil bozdoğana amelyat oldular ve biri okadar değil ama diğeri cok memnun. bakalım bende yarın ankaraya gidiyorum görüşücem kendisiyle. ondan sonra size bilgi veririm .

haberlerini bekliyorum diğer arkadaşın neden memnun değildi biraz anlatırmısın

genelde yurt dışından buraya geliyorlar bence siz türkiyeden dr araştırın tavsiye....

benim cok arkadasim türkiyede oldu dr ismi vermek istemiyorum<kim olduysa berbat bir hal aldilar,kiminin silikonu kaydi kiminin karni yumruk gbi sisti,iltihap oldu.hal böyle olunca gözum korktu tabi,birde orada amaliyat olup buraya gelince kontrol sonrasi daha pahali oluyor,ben cok sordum ama cesaret edip tr de olmadim,olmayida asla dusunmem,

aslında karın germe amelyatı tr de cok daha sık yapılıyor ama silikon konusuna bişey dıyemem canlı örnek hıc gormedım. ben ablanın karnını cok begendım. valla iz falanda kalmadı onda. insallah bendede oyle olur. aynı doktora gıttım ve amelyat tarıhım 20 aralık kesınleştı ankarada. 3 gunde mısafır edıcekler amelyattan sonra. kas gevşemesıde varmıs bende onları da dikicek bide kkarın germeden ziyade bel bolgeme lipotuction yapıcakmış. amelyattan sonra ınsallah sağ salim cıkarsam devam anlatırım he bide 4 saat sürer dedi

haberlerini bekliyorum diğer arkadaşın neden memnun değildi biraz anlatırmısın

diğer arkadasımın memnun olmadıgını soyledım doktora. onun dikiş izi baya kalın olmus neden dedım. doktorda bana : 2 arkadasının amelyatları farklıydı dedı. memnun olmayanda sarkıklık fazla yoktu dedi kırışıklık coktu dedi. fazla sarkık olmadığı için gerdircek bişey yoktu dedi. ama bende sarkıklık var o yuzden o konu kapandı benım için. aslında o arkadasta memnunda işte dikiş izi biraz kalın. bu amelyatta sigara, alkol, hap kullanmamak cok öenmli. hem dikiş açısından da önemlı. ornegın sıgara ıcenlerde dikiş tutmayabılıyormuş. nebıl bey bana bunu 2 ay once söyleyınce sıgarayı tamamen bıraktım. bunu ona soyledım. o da bana : ıster amelyat ol ıster olma sıgarayı bırakman bana yeterlı dedi :)

cevabın için teşekkür ederim canım

kizlar bende cok sigara icen biri olarak sigarayi haftalar öncesi azaltmaya basladim son iki hafta hemen hemen hic icmemeye dikkat ettim,zaten doktorumun istedigi buydu en az haftalar öncesi azaltmam.ama iki hafta sonrasi yani amaliyattan iki hafta sonra doktoruma basimin cok agri yaptigini ve bir ikitane sigara icip icmeyecegimi sordum oda bana hafta sonu birer tane icebilceme izin verdi.simdi bir iki iciyorum ama keske birakmisken biraksam diyorum,birde ben su anda üc hafta olacak bu amaliyati olali dikislerim süper ince bir cizgi halinde dikimini yapmis doktorum ancak ön kisima dogru olan dikisimde biraz kanla karisik damla halinde kan geliyor sarimsi karisik doktor bir önceki kontrole gitti gimde bir ilac sürdü kurusun diye biraz azaldi ama hala akiyor,bunun uzerine bilgisi olan varmi doktorum normal oldugunu söyledi,bayrica beni rahatsiz eden sadece belimdeki korse gibi kemer onu 6hafta takacam,sükür uc hafta bitti,agri yok sizi yok ama korsenin sIKI olmasi acitiyor canimi,ben her gun acip kendim kirem suruyor temizliyorum göbek delik im süper den ötesi görunuyor ve hala sislik var karnimdasimdilik aklima bunlar geliyor,birde ilk duschumu ikinci haftam doldugunda yaptim,bir hafta arayla ikinci duschumu yaptim söylemesi ayiptir,amaliyattan 10gun sonra ilk kez yapabiliyormusun,simdi yavas yavas yan yatmaya basladim bikdik sirt uzeri yapmaktan aliskin deyilim sirt uzeri yatmaya,hepinize sevgiler,bu amaliyati olacak arkadaslara ALLAH BENIM KI GIBI AGRISIZ SIZISIZ AMALIYAT NASIP EYLESIN;MASALLAH DIYIMDE :-=)gercekten hemen ayaga kalktim dik durup yurudum simdi evi bile temizliyorum ilk baslarda yoruluyordum sürekli simdi iyim,agirlikta bir kl kaldirmaya basladim.hosakalin

slm sana simdiden iyi yolculuklar dilerim her sey gönlunce olur,ben bunu demek istiyorum kendim hic amaliyat gunu yaklastikca heycanlanmadim,ama son gunu amaliyattan bir gun oncesi yani o gece cok sinir gecti kalbim korkudan meraktan gum gum atiyordu tansiyonum indi cikti.hep milletin dedigi laflar bilincsizce denilen sözler aklima geldi korktum yok narkozdan kalkamazsin sakat kalirsin vs,seyler,ama amaliyat olacam gunun sabah i superdim nese icinde hic korku yok mutlu hatta yanliz gittim amaliyata uyandigimda guluyordum bunu hatirliyorum cevreme saka yapiyordum basim donuyordu vucut yag kaybettiginden ve narkozdan sana diycegim arkadasim sakin kimsenin sözlerine aldirma kulak bile verme,insallah huzurla gider huzurla gelirsin,birde ben kendimi hic hayal etmemistim karnim nasil görunecek nasil olacagim diye cunku sonra hayal kirikligi yasamamak icin birde una dikkat et arkadasim,ALLAH yardimcin olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…