• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Kızlar karar veremiyorum yardım edin! (resimli)

Elf90

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2011
10
0
36
Eskişehir
Kızlar saçımda değişiklik yapmak istiyorum ama karar veremedim. Şu anki saçım irlanda kızılı. Arkadaşlarım mavi-siyahın çok yakışacağını söylüyolar ama ben bi türlü karar veremiyorum. Bi de çok boyuyorum saçımı irlanda kızılı sürekli bakım isteyen bi renk acaba saçım çok zarar görür mü diye de korkuyorum. Çok açık neredeyse bembeyaz bi tenim var ve gözlerim yeşil-mavi arası bi renk. Şu anki saç rengim tenime ve gözlerime yakışıyo ama mavi-siyah da çok güzel. Napsam sizce?

Saçımın orjinal rengi:
11tyx.jpg

Saçımın şimdiki rengi:
21brsddadsf.jpg

Son düzenleme:
ten renginide gösteren bi foto koyarsan daha aydınlatıcı olur bence canım

herkes sen gibi olmak ister(mesela ben) sen niye boyuyosun kız saçını :))
bence kendi rengine dön uçlarada hareket için balyaj attır ;)
illa koyu renk istiyosanda sakın siyah boyama kumral-kahve gibi tonlara boya gözlerini daha bi vurgular. du bi foto eklim koyu istiyosan böyle yap ama bence doğala dönmen daha güzel olur...

Eklentiler

• $woodfield_mall_2010_051.jpg
    $woodfield_mall_2010_051.jpg
    50,6 KB · Görüntüleme: 60
haklısınız galiba kızlar orjinal rengi daha iyi sanki :9: ayy deliricem yaa :62: zaten saçlarım boyamaktan perişan oldu orjinal renge dönmek en iyisi galiba.. ama siyah olmasını da çok istiyorum yaa.. :1:

bencede orjınal rengı daha guzel, boya mahvedıyor. bende gecen sene aylarca ugrasmanın sonunda saclarımı karamel yapmıstım ama uc ay once koyu kestaneye ıle kulllu kestaneyı karıstırıp boyadım bır dahada dokunmadım beyazlarım var sıyah boyamıstım 5 yıl o zaman oldu boyadan. beyazlar yuzunden boyasam mı dıyorum ama boyamayacagım kendı rengıne donecek koyu kestane dogal rengı, ve orjınal sac daha yumusak oluyor daha saglıklı oluyor sac, sanada tavsıyem dogal rengını kullan

irlanda kızılı böyle mi ya :44: bence 2 si de hoş değil. kumral tonlar hem dğal durur hem yakısır.

2. Renk havuç gibi tatlım. Kendi sacın cok guzelmiş balyajlar falan şahane olur

bende kendi dogal renginizi cok begendim.
Bir cok kisi sizin dogal renginizi tutturmaya calisiyor.
:nazar:

Beyaz tenli oldugun icin mavi siyah fazla dogal durmaz, onun yerine koyu kahveleri dene. Göz rengini ortaya cikarir. Koyu kizil ya da kizil kahveyi de deneyebilirsin. Ayrica mavi siyahtan sIkIldgn zaman kurtulmasi zor olur, koyu kahveler ona göre bir nebze daha kolay. Zaten koyu kahveler de siyah gibi duruyor.

Back