KIZLAR KANSERMIYIMMM

1511amorfati111

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2015
84
21
18
35
Eylul ayinin 22 sinde normal adet gunum basladi ve 27 sinde bitti. 2 kasim da tekrar adet gordum ve hala devam ediyo pihtilasma cok fazla doktora gittim rahim normal yumurtaliklar saglikli sadece catlama var dedi. Kan testi verdi hormonlarina bakalim dedi. Bekar oldugum icin ulturasona girmden erkek arkadasin var mi aktif cinsel hayatin diye sordu sanirim bunu genel soruyo. Ben nisanlimla tam birlesme yasamiyorum ama surtun me olur bosalma aninda geri cekiliyo. Ben gunlerdir kanser miyim diye dusunurken bugun hamilemiyim diye endiselenmeye basladim. Bu konuda fikriniz nedir. Kotu bisey cikarmi kanser gibi ilk defa adet disi anormal kanama yasiyorum kafam cok karisti

Eylul ayinin 22 sinde normal adet gunum basladi ve 27 sinde bitti. 2 kasim da tekrar adet gordum ve hala devam ediyo pihtilasma cok fazla doktora gittim rahim normal yumurtaliklar saglikli sadece catlama var dedi. Kan testi verdi hormonlarina bakalim dedi. Bekar oldugum icin ulturasona girmden erkek arkadasin var mi aktif cinsel hayatin diye sordu sanirim bunu genel soruyo. Ben nisanlimla tam birlesme yasamiyorum ama surtun me olur bosalma aninda geri cekiliyo. Ben gunlerdir kanser miyim diye dusunurken bugun hamilemiyim diye endiselenmeye basladim. Bu konuda fikriniz nedir. Kotu bisey cikarmi kanser gibi ilk defa adet disi anormal kanama yasiyorum kafam cok karisti
:olamaz:

Kanser miyim demişsiniz ama hamile miyim diye korkmussunuz. Hamilelikte normal şartlarda kanama olmaz ama kanser demek için de hormonlara bakmakla anlasilacagini zannetmiyorum.

Hemen en kötüyü düşünme. Ben de çok düzensiz kanamalar yaşadım hiç bir sorun yoktu Allaha Şükür. Hormonlarda bir sorun vardır. Kanser falan bir dur tövbe.

Abin teyzem dayim ve teyze oglumu cesitli kanser hastaligindan kaybettim. Zaten kanser korkusuyla gittim doktora ama catlama var diyimce hamilemiyim diye korkmaya basladim. Off cahilim bu konuda fikrinize ihtiyacim var

Dünyanın en karmaşık adet düzenine sahibim ama kanser hiç aklıma gelmezdi
İnşallah değilsiniz dir çok geçmiş olsun
(Hamilelik icin yerleeşme kanaması diye birsey varmış , doktor olsa söylerdi gerçi sanırım)

Dr un çatlama var dediği, yumurtanın çatlaması ise o, yaklaşık olarak adetten sonraki 14. gun olur. Ve hamilelik için şart bi olaydır. Yumurta catlamasından 12-24 saat sonra ilişkiye girilirse sperm yumurtayı döller ve hamilelik oluşabilir. Ama sen reglsin, reglken bu mümkün mü ki? Yada dr un dediği başka bi olay.. Belli ki ara bi kanama yaşıyorsun. Bunun birçok sebebi olabilir. Hamile olabilirsin hatta düşük bile yaşıyor olabilirsin. Gebelik konusunda Dr bi ihtimalse bahsetti mi? Tahlil sonuçları ne xaman çıkacak ?

Iste catlama ne bilmiyorum soramadim da

Buraya sormadan önce kendi bedenini tanımayı denedin mi? Doktoruna sormak olsun, internetten araştırmak olsun herhangi bişey yaptın mı?

Her ay genelde bir yumurta üretiriz. O yumurta döllenmeye uygun olduğunda, olgunlaştığında çatlar. Döllenirse bebek olur, döllenmezse regl ile birlikte atılır. En basit olarak bu şekilde anlatabildim.

Gözünüzü seveyim okuyun biraz.

Dr un çatlama var dediği, yumurtanın çatlaması ise o, yaklaşık olarak adetten sonraki 14. gun olur. Ve hamilelik için şart bi olaydır. Yumurta catlamasından 12-24 saat sonra ilişkiye girilirse sperm yumurtayı döller ve hamilelik oluşabilir. Ama sen reglsin, reglken bu mümkün mü ki? Yada dr un dediği başka bi olay.. Belli ki ara bi kanama yaşıyorsun. Bunun birçok sebebi olabilir. Hamile olabilirsin hatta düşük bile yaşıyor olabilirsin. Gebelik konusunda Dr bi ihtimalse bahsetti mi? Tahlil sonuçları ne xaman çıkacak ?
Demedi sadece hormonlara bakalim kan testi yapalim dedi.

bazen yumurtlama adet doneminde veya adetin hemens onrasında bile olabiliyormus..

Back