Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar kanguru kullanmaya ne zaman baslayacaksınız
Ben geçen sene türkiyeye izine giderken almistim kanguruyu. Uçakla yolculuk kolay olsun diye ve oglumun 40 yeni çikmisti. Zaten 3 kez kullanabildim çûnkü 4.200 dogmustu ve 3 aylikta 6.200 kg yapiyordu. Belimi agriti satmak zorunda kaldim. Yine dogan bebekler bile kullanabilir bence. Bir sakincasi yok
cok tesekkurler kızlar fakat kafam karıstı ben de bebek esyaları satan yerlere sordugumda 5 aylıkken kullanın dedeıler o zaman bebek en az 7 kılo olur tasıması bence zor olur onumuzdekı hafta kızım 2 aylık olacak kontrole gıttıgımızde doktora sorayım
valla ben 3 aylıkkken başladım kısa süreli kullanıyorum dışarı çıktığımızda belki bi yarım saat falan bebek için ii de taşıyana zor valla ece naz 6.5 kiloyu geçti anca yarım sat taşıyabiliyorum
Bizim fransada bole carsaf gibi seyler takiyor kadinlar, bebekler 2 yasina kadar tasiyabilirsin diyorlar:uhm: bel agrimiormus falan filan bende almayi dusundum amma cok pahali bi carsaf icin ya ama 100 de yuz pamukdan yapiliormus mirmirmirmir http://www.bebe-au-naturel.com/accessoires,portage,eveil,page,boutique,mod,boutique,bio,28.fr.html buraya girip bakabilirsiniz indirimde olursa almayi dusunuyorum denemek icin bakalim bi de yikanilabilen bez varmis kaydirigubbakcemile3
benim var sagolsun bi komsu verdi, ilk zamanlar kullaniyordum az az simdi de kullanmak istiyorum ama hanfendinin huyu pek bi degisti cadoloz beni yedi bitirdi icinde zirlayip duruyorrrrrrr
ayyy çorumlu sen çok yaşa emi... bunları anneme göstermem lazım bayılır...elin fransızı bizim köy kadınlarının yıllardır yaptığını paraya dökmüş satıyor... vay beee...aynı bizim köylerde yapılanlardan...annem de bizi böyle kuşakta taşımış...