• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kan testimin değerine yorum yapar misniz?

Tatlim 5 ustu gebeliktir onemli olan deger degil dizenli bir artis yasanmasi
insalla hersey yolunda gider

İns cnm yaa.. O kadr cok istedm ki Allha ins bana bagislar ama cok farkli duygular icindeym panikledm korktum ona bakip bakamycgmi dusunup surekli kndimi sorguluyorum..ama ins gebelk normal birsekilde devam eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar sonucu yazicam demistm bugun adet gunumdu ama olmadm idrar testim de pozitif cikti Allah herkesin gonlune gore versin

Kizlar sonucu yazicam demistm bugun adet gunumdu ama olmadm idrar testim de pozitif cikti Allah herkesin gonlune gore versin

hadi hayırlı olsun canım kasım annelerine bekliyoruz o zaman :29:

Cok tesekkut ederm hepinize

Cok tesekkut ederm hepinize

bende 27 kasım doğacam nasip olursa bugün kan testi yaptım.bhcg317.6 çıktı düşük dedi dr.sen bidaha test yaptınmı

beta hgc
Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin :(

Canim gebeliğin oluşmuş hayirli olsun ilk ggünlerin dikkat et kendine bol bol dinlen bence 1 hafta sonra yapman yeterli 2 hafta uzun bi sure :) sabredemeyebilirsin :) :16:

Dayanamayip dun gidip kan testi verdim..adetimden 4 gun once.. Deger 6.90 cikti..ordaki ilgilenen bayan gebelik baslangici 2 hafta sonra tekrar geln dedi..sizce deger dusuk mu cok?? Ne olur durun??

Canımm öncelikle gözün aydın çook sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Ve şuan ben de senle hemen hemen synı durumdayım. Adetim 1gün gecikince dün kan testi yaptırdım 9.04 çıktı biraz düşük kesin bişey sölemek için 2gün sonra yeniden test yaptırmamı sölediler. Bugün de adet olmadım ve yarın tekrar test yaptırcam. İnşallah benim bebişim de tutunmuştur. Bide ben geç yumurtluyorum. Adetime 10 gün falan varken hamile kalmış olmalıyım. Çok heyecanlıyım, inşallah hayırlı haberi yarın paylaşırım sizlerle

beta hgc
Merhaba arkadaşlar benm bi sorum olacak yardimci olursaniz çok sevinirim ben adetimden 10 gün önce beta hgc yaptrdm 0.08 cikti sizce erkenmi yaptrdm değişir mi acaba lütfen cevap verin :(
adetten 10 gün önce çok erken bence biraz daha sabret

canim arkadaslarim önce Allah hepimizin gönlüne gore versin,herseyin en hayirlisini versin ve hep guzel haberlerimizi alalim.ben birsey danisacaktim.adetim 3 gun gecikti ve evde yaptigim idrar testinde saniyeler icinde cift cizgi belirdi.hemen saglik merkezine gidip kan testi yaptirdim ve sonuc pozitif cikti.ertesi gun yani geciken 4.gun kadin dogum uzmanina gittim ve ultrasonda birsey gozukmedi.hcg degerim galiba yukselmesi gerekiyormus 1 hafta sonra gel dedi ve folik asit verdi.bugun onceki adet gunumunn uzerinden gecen 35 veya 36.gun.Allahim biliyor tabii ki ama sizin yorumunuz nedir.bir hafta sonra degerim yukselmis olur mu?sevgiler..

Back