• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar kan testimin değerine yorum yapar misniz?

olurolur

Guru
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2014
223
43
318
Dayanamayip dun gidip kan testi verdim..adetimden 4 gun once.. Deger 6.90 cikti..ordaki ilgilenen bayan gebelik baslangici 2 hafta sonra tekrar geln dedi..sizce deger dusuk mu cok?? Ne olur durun??

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslat yazandan da yazmayandan da allah razi olsun ama son zamanlarda sordugum hicbir soruya kimse birsey yazmadi.. Halbuki cok tecrubeli arkadaslar da var.. Sadce okuyup cikiolar..neysr sagolun kizlar

Dayanamayip dun gidip kan testi verdim..adetimden 4 gun once.. Deger 6.90 cikti..ordaki ilgilenen bayan gebelik baslangici 2 hafta sonra tekrar geln dedi..sizce deger dusuk mu cok?? Ne olur durun??

Bayanın söylediği gibi gebeliğin çok yeni, muhtemelen geç döllenme olmuş yani adetine az zaman kala hamile kalmışsın canım her gecen gün değerin artıcaktır. Korkmana gerek yok bence herşey yolunda.

Cnm gec dollenme olmaz cunku yumurtlama gunumu ovulasyon testiyl belirledim adet dongumun 14. gunu ve sonrasi gun iliski oldu bugune kadar da bi daha olmadi

Keske yaptirmasaydim kafam karisti :s

Cnm cok tesekkur ederim bu arada cevabin icin

dua et canım belki tutunmaya çalışıyodur..hayırlısı olsun..

Amin cnm sagol ins..bana da ole gelio

Okuyunca yazmadan gecmek ıstemedım :) gebe degılım henüz tecrubem de yok ama bu sıtede okudugum kadarı ıle sızın degerınız gebelık degerı belli etmıs kendını yanı gebelık.üstelık bıkac hafta once arakdasım da erken kan testı yaptırmıstı ve bu degere yakın bı deger cıkmıstı suan kendını hamıle.gozunuz aydın Allah gonlunuze gore verır dılerım sızı umıtlendırmekte ıstemem ama hep gordugume gore gebelık bu deger dedıgım gıbı

Cnm Allah razi olsun ins dedigin gibi olur..herkesin gonlune gore versin Allah

Cnm Allah razi olsun ins dedigin gibi olur..herkesin gonlune gore versin Allah

aminnn inşş sen regl tarıhın 1-2 gun gecınce evde yapılan ıdrar tstlerı varya ondan yap bıde bence ;) sonra tekrar kan degerıne baktırırsın

Cnm gec dollenme olmaz cunku yumurtlama gunumu ovulasyon testiyl belirledim adet dongumun 14. gunu ve sonrasi gun iliski oldu bugune kadar da bi daha olmadi

Hmm öyleyse bekleyip tekrar test yaptırman gerek. Değerin biraz düşük gibi görünsede 5 üzeri değer pozitiftir. inşallah yükselir. Bu sırada sen de canını sıkma stres yapmadan bekle bakalım test sonucunu da burdan paylaş olur mu

erken test yaptırmayı drlar pek önermiyor kımyasal geblıkler böyle erken tarıhlerde çıkıp sonradan insanı üzebılıyor senin bu değerle kimyasal gebelik olabilir normal gebelikte olabilir suan buna mantıklı bir yorum yapılmaz yani adet tarıhın 3 gün geçerse ozaman yaptır tekrar 2 hafta beklemene gerek yok bence idrar testıde yapabilirsin adetın geçerse inşallah hamilesindir

Cok tesekkur ederm kizlar haber vericem mutlaka

slm canım gebelik yeni oluşmuş ilk haftandasın sonuca göre, değerin iki gün de bir iki katına çıkacaktır yani 6 ise 12 sonra 24 gibi günün geçince tekrar test yaptır bakalım hayırlı olsun bebişin:40:

Cok sagol cnm Allah herkese nasip etsin adet gunum gecince yaptircam tekrar kan tahlili

4 gün sonra gebelik bölümünde kasım 2014 anneleri kısmına bekliyoruz senıde :3:

Back