kızlar kan testi sonucum yardımcı olurmusunuz?

Cardialgia

Bal oğlum...
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
8.535
2.395
398
son adet günüm 7 aralık
bugün kan verdim 52,55 çıktı sonuç ve sabah 2 kez kahverengi lekelenmem geldi.
adet olacakmışım gibi ağrım var.

kan verdiğim yerin doktoru ile görüşemedim sabah başka doktordan randevu aldım.

sizce değerim nasıl ve lekenlenme neden oldu çok endişeliyim.

Onvelikle hayirli.olsun canim,masalalh.gebelik var ama.henuz cok.yeni...ayrica lekelenme kirmizi veya pembe gibi canli olmadikca korkma.kahverengi gibi koyu lekeler genelde yerlesme lekesi derler ama tabiki dikkat etmeye devam et yat uzan agir is yapma...keseyi gorene kadar.zaten keseyi 1500 civarlarinda gorebilirsin.iki gunde bir kan testini tekrarla ikiye katlarsa saglikli bir gebelik olusuyor diyebilirz ins

Degerlerin iki gunde bir katlarsa zaten endiselencek bisey yok rahat olabilirsin veBi 10 gun.sonra keseyi gornek.icin gidersiniz doktora...folik asit omega 3 kullanimina basla ayrica ..darisi bizlere duani eksik etme

Allah gönlüne göre versin senin de.
içime su serptin.
gerçekten öylemi saatlerdir ağlıyorum.
demin lavaboya gittim birşey yoktu.
boğazım düğüm düğüm resmen.

Degerlerin iki gunde bir katlarsa zaten endiselencek bisey yok rahat olabilirsin veBi 10 gun.sonra keseyi gornek.icin gidersiniz doktora...folik asit omega 3 kullanimina basla ayrica ..darisi bizlere duani eksik etme

Allah biliyor ya sürekli dua ediyorum seni topiklerde gördüm yemin ederim o an sana dua ettim.
dilerim tez zaman da mucizene kavuşursun sağlıkla.

yarın sabah hastaneye gideceğim.

Allah biliyor ya sürekli dua ediyorum seni topiklerde gördüm yemin ederim o an sana dua ettim.
dilerim tez zaman da mucizene kavuşursun sağlıkla.

yarın sabah hastaneye gideceğim.
Ay canim benim ya,aminnn aminn allahim kabul eder dualarinii insallahhh..allah razi olsun .hic endiselenme ayrica kendini strese sokma lekelenme gelcek mi diye boyna lavaboya cikma..yat uzan keyfini sur

Bende dusuk.yasadigim icin biliyorum doktorum soylemisti canli kanama olursa kork..koyu lekelenmen olursa gelmene gerek yok sadece uzanacaksin demisti bana.ama yarin gittigin doktora yinede soyle lekelenmeni progestan takviyesi verir,verirse de kullan.

Ay canim benim ya,aminnn aminn allahim kabul eder dualarinii insallahhh..allah razi olsun .hic endiselenme ayrica kendini strese sokma lekelenme gelcek mi diye boyna lavaboya cikma..yat uzan keyfini sur
Yok canım sık sık idrara çıkıyorum.
Yarın sabah doktor ne diyecek bakalım. Sabah olmaz artık.
Ne diyeyim hayırlısı.

yani kötü birşey değilmi diyorsun, neden dinlen demişti düşük belirtisimi

yani kötü birşey değilmi diyorsun, neden dinlen demişti düşük belirtisimi
Benim.dusuk.riskim vardi kirmiziydi sonra durdu gelmedi kahveye siyaha dondu..o zamanda gitmistim bana koyuysa gelmene gerek yok uzanman yeterli demisti.ama seninki yerlsmesmedendir diye dusunuyorum..

Benim.dusuk.riskim vardi kirmiziydi sonra durdu gelmedi kahveye siyaha dondu..o zamanda gitmistim bana koyuysa gelmene gerek yok uzanman yeterli demisti.ama seninki yerlsmesmedendir diye dusunuyorum..
Inşallah öyledir. Çok acı birsey sürekli diken üzerinde olmak.

Dilerim dediğin gibidir

Birde alt karnıma ve rahme ağrı giriyor normalmi

Kasiktaki sancilar kese olusumundan dolayi kese rahime yapismaya yer etmeye calisiyor o yuzden olurmus ve kese buyumeye gelismeye baslar..bu agrilar 10. haftaya kadar devam edermis.
çok teşekkür ederim lekelenmenin şiddeti durdu, sabaha ilk randevuyu aldım.
bakalım doktor ne diyecek.
ilgilendin benle Allah razı olsun,dualarımdasın.

Bu değere göre hamilesin canım
hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…