How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar kan sonucum :)

Iki gun gecmis demek adetten daha, degerin dusuk gibi ama gec dollenme olabilir ondandir, iki gunde bir kan ver yukselirse eger sağlıklı gebeliktir, hayirli olsun :)

Iki gun gecmis demek adetten daha, degerin dusuk gibi ama gec dollenme olabilir ondandir, iki gunde bir kan ver yukselirse eger sağlıklı gebeliktir, hayirli olsun :)

Canım eşimle 14 haziranda korunmasız ilişki yaşadık. Diğerlerinde hep korunmustuk :) belki ondan düşüktür değer daha 3 haftlık falan sanırım

Canım eşimle 14 haziranda korunmasız ilişki yaşadık. Diğerlerinde hep korunmustuk :) belki ondan düşüktür değer daha 3 haftlık falan sanırım

Olabilir :) takipte kalin ve doktora gozukun, sağlık ocagina gidin gebelik kydi acip kan takibine beta ya yani basliyolar iki gunde bir gidip kan verirsiniz

Canım benim adetime 4 gün kala değerim 8 cıkmıstı.. dr gebesin ama değerinin artması laZım demişti.. yani 2 gün sonra bidaha yaptırırsan 20 üstü cıkması lazım..

Hayırlı olsun:) cok stres yapmayın ben 2. Kanı vermedim bile sadece 3 hafta daha dişimi sıkıp direk keseyi görmeye gittim..

5 üstü olan değerler gebelik olarak düşünülüyor.

Back