Kızlar kalp atışını duydum ve sosyal medyada paylaştım yanlış mı yaptım ?

Hayirligunler678

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2024
1.037
319
Kızlar kalbimizi bozmayalım dedik paylaştık. Yani korkularım çoğaldı. Çok korkuyorum şuan ya bişey olursa ben niye paylaştım falan diyorum arkadaşlarım kalbini bozma diyor. İnsan korkuyor siz ne zaman paylaştınız

Kalp bozmayla alakası yok.Sizi hatırlıyorum bebeği çok istiyordunuz.Nazar haktır bence gereksiz olmuş.Sizi korkutmak istemem ama 9. Haftada bebeğini kaybetmiş bir anne olarak keşke 3 ayı doldurmasını bekleseydiniz.

Bebeğinizi koruyacak olan Allah.. Allah'a sığınım ve tevekkül edin. Rabbim nasip edecek olduktan sonra her türlü gelir. Evet nazar denen bir şey var evet inkar edilemez. Olmuş bir kere kendini yiyio bitirmen sürekli düşünüp kendini üzmen nazardan daha çok zarar verir bebeğine. Herşeyi Allah bilir olmayanı var eden Rabbim nazardan mı korumayacak siz dualarınızı yapıp Allaha teslim olun.. bu arada ilk gebeliğimde annemler dahi bilmiyordu. Bebeğimiz kalbi durdu ve ben kürtaj olduktan sonra öğrendiler.. yani evet saklamak bir süre güzel bir şey ama olduktan sonrada yapacak bir şey yok duadan başka içinizi karartmayın Rabbim sağlıkla nasip etsin

Neden sosyal medyada paylaşma gereği duydunuz ki? Tercih meselesi evet ama sonrasında pişman olacağınız çok belliymiş aslında. Ben arkadaşlarıma bile 10. Hafta bitince söylemiştim. Allahın izniyle hiç bir şey olmaz. Olacak olanın da önüne geçilmez moralinizi bozmayın bunları düşünerek. Bebeğinize odaklanın anın tadını çıkarın.

Yani konu kalp atışıyla bitse keşke, siz de biliyosunuzdur ilk 12 hafta riskli, ben arkadaşlarıma 12 haftadan önce söylemedim bırakın ki niyetini bile bilemeyeceğim sosyal medyadaki insanlara söyleyeyim. Gereksiz olmuş ama siz bilirsiniz

Valla en doğrusu ben söylediğim için çok pişmanım kimin ne niyet beslediğini bilmiyorsun.

Ben de bazen ben mi kötü niyetliyim diyorum ama dediğiniz gibi kim ne gözle bakıyor bilemiyoruz gerek yok bence de paylaşmaya
Yani benim çok yakın bir arkadaşım hayırlı olsun demek yerine iyi bak hemen olmuş millet arayıp bulamıyor şükür et demişti.Sok yaşamıştım ama işte tecrübe ediyor insan

koştur koştur aceleniz neydi ki? Hayır kim merak ediyor sizin hamile olup olmadığınızı? Biraz mahremiyetiniz olsun gizliniz saklınız olsun sonradan pişman olmazsınız o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…