• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar kahveden beyaza kaplanan dolaplarım nasıl olmuş

ilkduyansenol

kaça bölünebilirim
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2012
5.285
4.040
173
valla 1 gün uğraştım ama odama girdiğimde artık içim açılıyor boyatmaya son istediğim renge çeviricem mobilyalarımı.çok sıkılmıştım çünkü hatta eşim okadar beğendiki salonun rengini de açsakmı aceba diyo hahhahaha tabi tatlım dedim çok masraftan kurtarıyorum adamı kuzum ya

Son düzenleme:
aa cıdden mı bence sahane olmus kabarcık olmadı mı pekı cıktıgında mobılyaya zarar vermz mı bıde zamanla sıyrılı sankı kenarlarından hanı defterlerı fılan yaıskanlı kagıt yapsıtınca olur ya anlatabıldı mmı

aa cıdden mı bence sahane olmus kabarcık olmadı mı pekı cıktıgında mobılyaya zarar vermz mı bıde zamanla sıyrılı sankı kenarlarından hanı defterlerı fılan yaıskanlı kagıt yapsıtınca olur ya anlatabıldı mmı

valla ben oğlumun odasınıda kapladım en korktuğum yerdi orası ama 3 yıl oldu hiç bir sorun yok çok şükür zaten denememi yaptım yoksa cesaret edemezdim

baloncuk olmaması için yavaş yavaş çıkarıyorum yapışkanı ozaman hiçbir sorun olmuyo

evet ben de kiler raflarımı bu yapışkanlı kağıtlarla kapladım, şimdi çok temiz görünüyor..
ama yapıştırma olayı biraz zahmetli, baloncuk yapmadan yapıştırmak zor..
siz koca mobilyalara yapmışsınız, bravo, ellerinize sağlık

Cok guzel olmus eline saglik ama eski hali nerde onuda gorseydik bende gumusluklerimi kaplayacagim ama kagidi seffaf almisim kaldi oyle

yeni mobilya almış gibi olmuş.miss gibi olmuş hem daha hesaplı.güle güle kullanın :)
böyle kağıtların baloncuk yapmaması için su sıkmanız yeterli olur bu da küçücük bi ipucu olsun :):)

Super olmus.. ben de kizima oda yapmayi dusunuyorum.evlendigimde odamizin biri bos kalmasin diye k.rengi genc odasi almistim.simdi kizima beyaz oda yapmak icin onu satmak istiyordum.bu fikir guzelde,becerememki..

elinize saglık gayet güzel olmuş bende mutfak dolaplarımı kaplamak istiyorum ama cesaret edemiyom silinirkn nasıl olur kullanımı nasıldır diye

Back
X