Gebeliğe Hazırlık Kızlar kafayı yiyecegim artık ben hamilemiyim ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Bernaaa06

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
52
Puanlar
18
9 martta adet gördüm 24 martta ilişki yaşadım boşalma içim e girme olmadi ve 5 dk bile benimle temasa geçmesi adet 10 gün gecikti gittim doktora kan testi idrar testi filan hepsini yaptırdım negatif çıktı. Bide doktor bana tarlusal verdi 3 günde ben adet gördüm ped doldu kahverengi akıntı var di ilk ama sonradan kırmızı da oldu ama ağrı hiç hissetmeidm olmuyormuş gibiydi 7 gün sürdü pet dolması mayısla geldik gene adet 6 gün gecikti dün tarlusal içtim napacahimi şaşırdım ayrıca hamile olcam 11 haftalık olması lazım hiç bir belirti yok üstüne görme mı yaşadım ben ne yaşadım suan beyaz bide seffaf su geliyor sanki suyum akıyor ya

İçine girmeden mi hamile kalmış olabileceğini düşünüyorsun arkadaşım? Ben anlamadım galiba

Bence hamile değilsin yinede eczaneden 3 liraya test al varsa yoksa çıkar kafayı yemene gerek yok stresten adet düzeni bozuluyor

yavrum bizim eşimiz hergün içimize giriyor ki hamile kalalım diye sende ne diyorsun. Hem yaptığını yadırgamıyorum ama bu işi yapıyorsan sonucuna da katlanmalısın. ağlama sızlanma.
İçin rahat olsun sana bişey olmaz.

Yaptığında ne var ben kaçırdım orayi

Yorum yazmaya bile değmezdi ama yazdım. Kaç yaşındasın diye de sorayim bari.. Bebek nasıl yapılır bilmek lazım.

Alla alla çok saol ya biliyoruz bebek nasıl yapılır 26 yaşındayım 2 aylık evliyim insan gibi soru sorduk yazma sende çok lazım degilsin

Baya tecrübe lisin senin kadar tecrübe sahibi değilim malesef yeni evli olduğum için

Lütfen üsluplara dikkat ediniz.

Konu sahibesi B Bernaaa06 , lütfen sizde her konuyu defalarca açmayınız. Bu konuyu 3 defa açmışsınız, tarlusal konusunu farklı başlıklarla 6 defa açmışsınız, konuları defalarca açmak konu tekrarı sayılıyor rica ediyorum kurallara özen gösteriniz.

Lütfen kapatınız sizde kapatılmıyor silinmiyor arkadaşlar edepli olursa bende edepli olurum namusumuza lad atmadın oda edepli olsun bilmiyorsam bura niçin var öğrenmem için silin ozMN

Lütfen kapatınız sizde kapatılmıyor silinmiyor arkadaşlar edepli olursa bende edepli olurum namusumuza lad atmadın oda edepli olsun bilmiyorsam bura niçin var öğrenmem için silin ozMN
Bacım iki adet geçirmişsin olayın üstünden.
Testler negatif çıkmış.
Sonuç; adet düzensizliği başlamış yeni evlilerde çok sık olur kadın doğuma git tedavin yapılsın.
HAMİLE DEĞİLSİN TIBBEN İMKANSIZ OKİİ

Saol canım benim kibirli olmayıp bana aydınlatığin için teşekkür ederim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…