kızlar kafam cok karıstı 2.gun mu 3.gun mu

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
merhaba arkadaslar
1 yıldır cocuggum olmadıgı ıcın bu ay arastırmalara baslıyoruz. hormon testı yaptıracgım 3.gunu yaptırmam soylendı. 3.gunum bayramın ılk gunune gelıyor reglımın 2.gunu yaptırsam? sızler reglınızın kacıncı gunu yaptırdınız .kafam karıstı cok

Daha önce gittiğim Dr.lar hep 3.gün yaptırırdı. Şuan gittiğim tüp bebek Dr.um ise 2.gün bakıyor. Ama bayram dolayısıyla tatile girdiler. Sen özel has.yaptircaksin ?

3. günü yaptırmıştım.doktoruna da bir sor istersen.

1 ay daha ertelemek istemıyorum zaten 1 yıl dogal yollardan bır gebelik bekledım. Varsa bı sebebı neyle mucadele edecegımı bılmk istıyorum dogrusu.. Bayramın ılk gununde bır boşluk ayarlasam ıyı olack

Daha önce gittiğim Dr.lar hep 3.gün yaptırırdı. Şuan gittiğim tüp bebek Dr.um ise 2.gün bakıyor. Ama bayram dolayısıyla tatile girdiler. Sen özel has.yaptircaksin ?
Bu konuda hassasım o yuzden onem verıyorum dr ulasamadım.. Özel hast gıdecegım ve sanırım bı boş an yakalamaya calışacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…