- 25 Ekim 2023
- 44
- 17
- 26
-
- Konu Sahibi sweetsweet35
Allah gönlündekini nasip etsinAllah razı olsun. Yarın 4. Günüm eğer olmazsam yapacağım. Ama eğer gebeysem şayet yaşadığım her şeyi buraya yazacağı ahtım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Ben böyle yorumları okuyunca sizin yerinize de heyecanlanıyorum. İnşallah vardır. Rabbim gönlümüze göre versinAllah razı olsun. Yarın 4. Günüm eğer olmazsam yapacağım. Ama eğer gebeysem şayet yaşadığım her şeyi buraya yazacağı ahtım var. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Canım test yaptınmı var mı bir haber ?Hayır yok negatif diye çekmemiştim. Yarın tekrarlayacağım eğer adet olmazsam. Bakalım artık hayırlısı
Canlar günaydınlar. Bir sorum olacak nolur bana bişeyler söyleyin kafayı yicem. 15 aralıkta çatlama gördüm 3 gün değerlendirdik. 20 aralık normalde regl günümdü. hala regl olmadım. biliyorum gebelik varsa bile erken zaman ama belki yakalarım diye sürekli idrar testi yapıyorum negatif. ne kadar zaman daha beklesem herşey sonuçlanır. işe gitmeden kan vermeye gidecektim bu sabah hadi biraz daha bekleyeyim dedim. hafif kasıklarımda sancı oluyor ara sıra. afedersiniz biraz akıntım var şeffaf bazende su gibi. adet olacakmışım gibi his oluyor karnıma böyle buruntu giriyor ama yok hala olmadım. 6 gün geciktimTest fotoğrafları var mı? Ben mi göremedim
Canım günaydın. Erken gebelik testinde çıkardı gecikme varsa. Ama kan verirsen netleştirmiş olursunCanlar günaydınlar. Bir sorum olacak nolur bana bişeyler söyleyin kafayı yicem. 15 aralıkta çatlama gördüm 3 gün değerlendirdik. 20 aralık normalde regl günümdü. hala regl olmadım. biliyorum gebelik varsa bile erken zaman ama belki yakalarım diye sürekli idrar testi yapıyorum negatif. ne kadar zaman daha beklesem herşey sonuçlanır. işe gitmeden kan vermeye gidecektim bu sabah hadi biraz daha bekleyeyim dedim. hafif kasıklarımda sancı oluyor ara sıra. afedersiniz biraz akıntım var şeffaf bazende su gibi. adet olacakmışım gibi his oluyor karnıma böyle buruntu giriyor ama yok hala olmadım. 6 gün geciktim