kızlar kaç netınız var ve bolumuz ne?

Canım ben 5 senedir girdiğim için ezberden ziyade eğitimi öğrendim artık,
hemen hemen her terim, kavram oturdu beynime.
Yeni çıkan kavramları ve bazı ilginç yorum sorularını yapamıyorum zaten.
Canım yıllarca eğitime okuyarak ve soru çözerek hazırlandım ben.
Hep de yüksek netler yaptım hatta 111 net çıkardığım bile oldu,
yani bu yöntem yetiyor insana.
Konu çalışıp; soru,deneme çözmek...
Ezbere yönelme sakın, okudukça öğrenirsin zaten,
çok karışık değil eğitim yeter ki çalışıp öğren canım.

Fen benim branşım ve en az 90 almam lazım memlekete atanabilmem için.
Şimdiye kadar en yüksek 86 küsür aldım ama atanamadım.
Bakalım bu sene ne olur.

İnş. atanırsın bu yıl canım,bu kadar insan senelerce bekleyip duruyor,bazen diyorum kendime sen 1 yıllık çalışmayla mı kazanacaksın ama çalışınca ve kısmet olursa olur inş.
Korkuyorum bu sınavdan ya,aklıma hep olumsuz şeyler geliyor. Eğitim karışık geliyo bana şimdi ama dediğin gibi sorlarla oturur zamanla. Çok sağol yardımların için,müsaden olursa arada yine sorularımla rahatsız ederim.

Canım tabi ki sorabilirsin. Özelden istediğin zaman ulaşabilirsin.
Faydam dokunacaksa ne mutlu bana.
Canım bir de gy-gk de yediiklim yayınları üzerinde çok konuşuluyor.
Benzer sorular çıkıyormuş genelde, bu kaynağı da alabilirsin ek olarak.

Daha gk.gy. kaynağı almadım,bugünlerde alacaktım,
ihtiyaç düşünüyordum ama sen öyle diyince kararsız kaldım canım ya.
Bir arkadaşım da ikisi de güzel ikisi de olabilir demişti.
Napsam bilemedim.Soru bankalarını alırım ikisininde ama konu anlatımı hangisini alsam acaba?:44:

ihtiyaç çok güzel gerçekten gk gy de öneriliyo hocalar tarafından.

Ben inşallah 2011'de mezun olacağım.Önlisans olduğu için de 2012'de bir şansımı denemek istiyorum.
Gerçi önlisanstan fazla atama olmuyor ama..100 civarı netlerim..

Kızlar kaç aldınız? Bana 87,2 geldi
Sanırım bu atamada da istediğim gibi olmayacak.
Nefret ettim kpss den de atanmaktan da artık
:84:

Slm kızlar bende geldim ne yazıkki dün ağlamaktan şişen gözüm indikten sonra aranıza katılmaya karar verdim ilkinden daha düşük aldım sözleşmeli hakkım da gitti elden .On soru yüzünden hayatım değişti neyse kısmet belki seneye eşimin yanına atanırım çalışmaya başladınız mı kızlar.Dershaneye gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım bu sene gitmedim belli bir noktada kaldım matematikte sorun benim için tecrübeli ve de azimli arkadaşlarım yardım
.

bu arada üzülme papatya_2004 inşallah olur 87.20 cok iyi bir puan bu fencilerin çektikleri ne ya .çok adaletsizlik var ama ilahi adalet var hiç merak etme olacaktır.ah ben bu puanı alsam takla atarak giderdim bu arada 76 aldım edebiyat öğretmeniyim inşallah seney kesin senin bu sene papatya :))

Canım ilk sınava göre 3 puan kadar yükseldim ben, oysa ki 3 net daha düşük geldi.
Ösym'ye dilekçe göndereceğim ben, gerekirse mahkemeye de vereceğim.
Hesapladığımdan 3 net düşük geldi, sebebini de silgiye bağlıyorum.
Ösym'nin dağıttığı silgiler ne berbattı öyle, kağıtta hep leke bıraktı.
Son 10 dakikada 6 soru değiştirdim, 3 soruda sildim ama o kadar lekeli kalmıştı ki,
sanırım optik okuyucu o soruları 2 şık işaretlemişim gibi kabul etti.

Puanım bu sene istediğim yere yerleştirmese bile seneye 55 bin alıncakmış canım,
seneye çok daha iyi biryerler olur inşallah. Şimdilik sadece eşimin yanını yazıcağım,
olmazsa sınava tekrar girerim ya da aynı puanla diğer atamada tercih yaparım.

Çok beddua aldı bu kopyacılar, canım puanın düşmüş inan çok üzüldüm.
İnsanın emek verip de heba edilmesi ne berbat bir durum, rabbim sorsun hepimizin hakkını.

Canım ben hiç gitmedim dershaneye, gitme konusuna sıcak da bakmadım.
Dershanenin bana verebileceği pek birşey olduğunu düşünmedim çünkü.
Matematiğe evde çalıştım öss kitaplarından, eşim de matemetikte çok süperdir,
eşimle de bol bol soru çözdük, zaten bu sene 1 boş, 1 de işlem hatası yanlışım vardı matten.

Edebiyat öğretmeniymişsin canım, matematiğin öss den bu yana zayıftır muhtemelen,
bu nedenle sen dershaneyi düşünebilirsin canım. Matematik cidden çok önemli.
Matematiği en az 20 yapamayana pek puan gelmiyor.

Offf her şey matematiğe mi bağlı yani

evet maalesef branşın ne olursa olsun matematiğe baglı;bende bekledigim puanın altında aldım.sonucu gördüğümde şoka girdim bir süre..eğitimden 91 netim var..5 matematik yapsam atanıyordum ama bir sosyal bilgiler öğretmeni olarak maalesef 9 tane yapabildim((

benim artık hiç inancım kalmadı aday şifresi diye bişey koymuşlar..ne yaparlarsa yapsınlar kimsenin ruhu duymayacak kimbilir önümüze kimleri geçiriyorlar

ya ınanın kızlar amelıyat oldum mayısta elımde kıtaplar ıkıncı gun ders calısıyodurm hızmetlı bıle kendını yıpratma kızım dınlen dıyodu o emeklerım alalh burunlarından getırsın neyse kısmet ınsalalh seney olur yada alım artarsa ınsalalh gıderız

canım branşımız aynı bende sadece 9 mat. yaptım gk gy 84 netim var eğitimden 100 netim var puanım 79.5. umudum yok ama bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…