- 19 Temmuz 2023
- 11
- 4
- 28
- Konu Sahibi balikesir06
Kızlar iyi günler bugün transferimin 10. Günü beta 19 cikti kötü mü böyle olan sonradan hamile kalan oldu mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba inşallah sağlıklı bir gebelik vardır yarın tekrar beta verin biliyorsunuzdur 2 katı artması gerekiyor. Kötü düşünmeyin 19 10. Günde hamilelik belirtirtisiKızlar iyi günler bugün transferimin 10. Günü beta 19 cikti kötü mü böyle olan sonradan hamile kalan oldu mu
Yükseldimi değeriniz benmde 18 cıktıKızlar iyi günler bugün transferimin 10. Günü beta 19 cikti kötü mü böyle olan sonradan hamile kalan oldu mu
Evet 12. Gün de kan verdim 52 buçuk cikti doktorum da 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yarin tekrar kan vericem yükselmesine bakicaz gec tutunursa bu şekilde olurmuş doktor suan iyi gidiyor dediYükseldimi değeriniz benmde 18 cıktı
Benim de bugün 12. Gün 59 cıktı çok şükür salı bidaha testim var. İnşallah sağlıkla ilerler değerlerimizEvet 12. Gün de kan verdim 52 buçuk cikti doktorum da 2 gün sonra tekrar kan ver dedi yarin tekrar kan vericem yükselmesine bakicaz gec tutunursa bu şekilde olurmuş doktor suan iyi gidiyor dedi
Ben de bugün tekrar kan verdim sonuç 169 cikti 2 gün sonra tekrar verip ona göre ultrason da bakilcakBenim de bugün 12. Gün 59 cıktı çok şükür salı bidaha testim var. İnşallah sağlıkla ilerler değerlerimiz
Çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim de yarın 3. Testim inşallah yükselmiş olur benmdeBen de bugün tekrar kan verdim sonuç 169 cikti 2 gün sonra tekrar verip ona göre ultrason da bakilcak
Insallah sizinde güzel sonuçlarınız olurÇok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah. Benim de yarın 3. Testim inşallah yükselmiş olur benmde
Amiiiin katlanarak sağlıkla artsın değerlerimiz inşallahInsallah sizinde güzel sonuçlarınız olur
Ağrın sancım belirtin varmı canım ben iki gündür bel agrısı adet sancısından duramıyorun korkmaya basladımBen de bugün tekrar kan verdim sonuç 169 cikti 2 gün sonra tekrar verip ona göre ultrason da bakilcak
136 cıktı benim bugün sonucumBen de bugün tekrar kan verdim sonuç 169 cikti 2 gün sonra tekrar verip ona göre ultrason da bakilcak
Kaçıncı günün canım vede kaçıncı gün embiriyosu136 cıktı benim bugün sonucum
Bende de 7. Aksam aşırı bi ağrı girdi nefes alamadım ama sonra geçti sanırım tutunma olunca bu şekilde oluyormuş ki benim hala öyle ara ara ağrım oluyorKızlar benimde transferimin 4. Günü bu sabaha karşı inanılmaz bir ağrıyla uyandım kramp gibi girdi kasıklarımdan çok korktum böyle bir şey yaşadınız mi hiç
İnşallah tutunmadırBende de 7. Aksam aşırı bi ağrı girdi nefes alamadım ama sonra geçti sanırım tutunma olunca bu şekilde oluyormuş ki benim hala öyle ara ara ağrım oluyor
14. Günün 5. Gün embriyosuydu geç tutunma olabilir değerin güzel artıyo dedi doktorumKaçıncı günün canım vede kaçıncı gün embiriyosu
16. Gün kaç cıktı değerin canım kese randevusu verdilermi nezamna?Ben de bugün tekrar kan verdim sonuç 169 cikti 2 gün sonra tekrar verip ona göre ultrason da bakilcak