Kızlar işte bunlarda bizim alcağımız mobilyalar (İKEA)

LoadedGun

Evlivemutlu <3
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
5.984
90
113
Dün nişanlım ve annemlerle ikeaya gitdik kızlar , mobilyalarımıza baktık nişanlımda bende bayıldık almaya karar verdik vee resimlerini çektik işte bunlarda bizimkiler :) Fiyatlar çok yüksek değil böyle bir tarz için çok çok uygun :) Takip edenler eşyalarımında bu tarz olduğunu bilirler :21:

$IMG_20120822_214317.webp$IMG_20120822_212842.webp

Hayırlısı olsun kuzum çok güzel görünüyorlar daha önce de bu fotoğrafları paylaşmıştın hatırlıyorum:)

canım çok güzeller ben de bu tarza bayılıyorumm güzel günlerde aşkla kullanın inşallah ben de bu tarz döşerim evimi büyük ihtimalle :) bütün mutfak ürünlerimi de ikeadan aldım çok uygunlar ammmmmmmmma koltukları pahalı :6:

canım yatak odasıda oturma odasıda hoş bende koltuk hariç çoğu parçayı ikeadan alıcam yatak odası yine sade ve uygun birşey beğenirsem dışardaki mobilyacılardanda alabilirim ama ikea istiyorum

erkek arkadaşım koltuklarını çok beğendi vitrin olarak hiçbişi istemesemde bu paylaştıkların çok güzel sade şık duruyorrr

Çok teşekkür ederim kızlar :) souvvenir paylaşmıştı bnde onda gördüm gidip baktık begendik gerçekten çok güzeller

çççokkkk güzeller bayıldım ama maalesef benim yatakodamda bu tarza yönelme şansım artık yok.. herşey modern alındı böyle klasik tarzda almadım hiçbirşeyimi ama çoook hoşuma gidiyrrr...
peki mahsuru yoksa mobilyaların fiyatları nedir acaba

Bayıldım canım, güle güle kullanmak nasib olsun inşallah...
Ferah aydınlık ve çok şirin bir evin olacak...
Mutluluklar... :16: :16:

çççokkkk güzeller bayıldım ama maalesef benim yatakodamda bu tarza yönelme şansım artık yok.. herşey modern alındı böyle klasik tarzda almadım hiçbirşeyimi ama çoook hoşuma gidiyrrr...
peki mahsuru yoksa mobilyaların fiyatları nedir acaba
yemek odası takımı 4.200
yatak odası da 4.000 kızlar begendiiginize çook sevindim

Çok güzel hayırlı olsun canım ağız tadıyla oturun inşallah. Bende bu taraz bayılıyorum açıkcası fiyatları daha yüksek bekliyordum :) ama o kadar da değilmiş gerçi yine alamam da artık abime yaptırırım kopya çekeriz napalım :)

Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Fotoğraftaki yatak odasını biz de çok istemiştik nişanlımla, hesap edince uygun görünse de nakliye ve montaj işin içine girince baya bir fark oluyor, vazgeçmek zorunda kaldık biz. Nakliye ve montaj ücreti ne kadar sorduysan öğrenebilir miyim?

Dün nişanlım ve annemlerle ikeaya gitdik kızlar , mobilyalarımıza baktık nişanlımda bende bayıldık almaya karar verdik vee resimlerini çektik işte bunlarda bizimkiler :) Fiyatlar çok yüksek değil böyle bir tarz için çok çok uygun :) Takip edenler eşyalarımında bu tarz olduğunu bilirler :21:

Eki Görüntüle 494088 Eki Görüntüle 494089

bende böyle tarz istyrm ama ıkea da saglam degl dıyorlar,lila,fıstık yaşili mavi,cıceklı perdeler falan.....ahh ahhhh

Allah güle güle kullanmak nasip etsin.
Fotoğraftaki yatak odasını biz de çok istemiştik nişanlımla, hesap edince uygun görünse de nakliye ve montaj işin içine girince baya bir fark oluyor, vazgeçmek zorunda kaldık biz. Nakliye ve montaj ücreti ne kadar sorduysan öğrenebilir miyim?
Amin tatlımm teşekkürler :) nakliye ve montaj sormadık onuda sorunca buraya yazarımm :)

Daha önce çeyizlerini de görmüş ve çok beğenmiştim. Eşyaların da tam tarzına uygun, çok hoş olmuş.
Çok güzel, mutlu günlerde kullanmanı diliyorum:nazar:

Back
X