Kızlar İstanbulda tavsiye edebilecegiz bir Dermatolog var mı?

D

diclee

Ziyaretçi
kızlar 18 yaşındayım sivilcelerim ve onlardan sonra kalan izler var kaç defa dr gittim verdikleri ilaçları kullandım ama geçmedi sanırım iş dr da bitiyor bana istanbulda olan memnun kaldınız hastane ve dr isimlerini yazarmısınız aslında devlet hastanesi olursa daha ii olur malum ögrenciyim özeller baya pahalı oluyor önerileriniz için şimdiden teşekkürler

İst. G.O.P Hastanesi Dermatoloğu onunla bir görüş istersen hem orada kurumlar da geçiyordu...

önerin için saol cnm okul tatil olsun hemen gitcem sivilcelerim 2 haftadır baya arttı önceden yanaklarımda çıkmazdı ama artık çıkıyor morelim çok bozuldu sınavlar falan stres yapıyorum sanırım o da sivilce çıkmasına neden oluyor cnm bu önerdigin dr ii mi artık geçsin istiyorum sivilcelerim gittigim hiçbir dr verdigi ilaç işe yaramadı zaten ilgilenmedilerde umarım bu sefer kurtulurum

önerin için saol cnm okul tatil olsun hemen gitcem sivilcelerim 2 haftadır baya arttı önceden yanaklarımda çıkmazdı ama artık çıkıyor morelim çok bozuldu sınavlar falan stres yapıyorum sanırım o da sivilce çıkmasına neden oluyor cnm bu önerdigin dr ii mi artık geçsin istiyorum sivilcelerim gittigim hiçbir dr verdigi ilaç işe yaramadı zaten ilgilenmedilerde umarım bu sefer kurtulurum

internetten hakkında bilgi edinebilirsin Dr. Şerafettin Saraçoğlu...

Ben sivilce sorunu için gitmedim ama jfk hastanesindeki da ki dermatolog da çok tatlı ve ilgili biri.Ordada sosyal güvenceler geçiyor ve muayene çok ucuza geliyor..

bende hisar intercontinnltel de ayşe ferzan aytug sanırım ona gittim kaç dr gitmiştim sonunda o teşhis koydu ve tedavi oldum

kızlar tavsiyeleriniz için çok teşekkürler dershaneden fırsat bulamadıgım için gidemedim bi türlü artık bi gün ekicem dershaneyi gidicem bu hafta cuma ben avp yakasında oturuyorum bu taraftaki hastaneleri yazarsanız sevinirim

öncelikle kullandığın yüz yıkama jelini bırak ve kükürtlü sabuna geç hemen, 1 hafta içinde teşekkür edersin bana :)
doktor olarak da zeynep kamil e gittim, tek bir cildiyeci var zaten, çok rahat muayene olursun güvencen varsa..

CERRAH PAŞA HASTANESİ OYA OĞUZ CANIM BENİM SAÇLARIM DÖKÜLMÜŞTÜ VE TAMAMEN VE OYA HANIM SAYESİNDE SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM İNŞ SANA FAYDASI OLUR CANIMyerimseniben

merhaba oya oguzun ismini bende duydum özel muayenesi 250 milyon cerrahpaşada hasta kabul ediyormu bilgisi olan varmı

oya oguzun metini bende duydum ama özel muayenesi 250 milyon çok pahalı cerrahpaşada drluk yapıyor ama hasta kabul ediyormu bilgisi olan varmı acaba

oya hanımdan randevu almak için geçen hastaneyi aradım ama ordan emekli olmuş.. :gitme:

hisar intercontinental da sosyal güvenceler geçiyo mu acaba??

X