• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar İstanbul'da dış çekim için mekan tavsiyelerinizi bekliyorum.

Hubble-Bubble

Guru
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2013
505
697
323
Eylül'de nikahım var kızlar nikah öncesi İstanbulda dış çekim yapmak istiyorum ancak kafamda birçok mekan var.. Aranızda tecrübesi olan şurası çok iyi denilen yerlerin tavsiyesini bekliyorum.. :16::16:

Fenerbahçe parkı - hem sahil, hem yeşillik açısından güzel bir mekan... Bekçiye rastgelirseniz 50 tl ucret alıyor.
Ataşehir botanik park - Eylül ayında hala yeşil ve bakımlı olacağından bu mekanda güzeldir. Özellikle saklı bahçe bölümü... Cekim ücretsiz olarak 50 tl alırlar.
Yıldız Parkı - ücretsiz olup burada da güzel fotolar yakalayabilirsiniz...
Bana sorarsanız ve vaktiniz varsa enl güzel mekan Adalar :))) ama orada cekim için düğün öncesi provada gitmek lazım. Çünkü hem yorucu olacak hem de bol vakit alacaktır...
Tema Vakfı - burayı düşünüyorsanız çekime kapatıldı...
Haydarpaşa Garı - 200-250 tl ücret alıyor diye biliyorum... Önceden randevu ile gidiliyor...
Atatürk Arboretumu - ücretli olup yine önceden randevu sistemi ile çekim yapılmaktadır. En son 300 e yakın bir tutardı çekim...
Kasırlar bayağı pahalı... Sayayım mı :)))

Ve son olarak mutluluklar :)

Canım şimdiden mutluluklar dilerim. Dış mekan çekimi yaptığım için bende bir kaç öneride bulunmak istedim. Öncelikle tavsiyem fotoğraflarını bir hafta önce çektirmen. Eğer adaları düşünüyorsan Büyükada'yı tavsiye ederim. Hatta hafta içi çektirmeni de. Çünkü çok kalabalık oluyor. Onun dışında sıra dışı çekimler için İstanbul'un tarihi sokaklarını değerlendirebilirsin. Kuzguncuk, Arnavutköy, Moda, Fener, Balat, Soğukçeşme Sokak gibi...
Yeşil alan istiyorsan Göztepe Parkı, Özgürlük Parkı, Bahçeşehir Gölet, Belgrad Ormanları, Nezahat Gökyiğit Parkı tavsiyelerim arasında. Diğer yerleri arkadaşlar yazmışlar onun için yazmadım. :):1:

Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim sanırım Yıldız Parkı ve Ortaköy civarlarını kullanıcaz fotoğrafçıyı ayarladım çünkü gerisi onlarda artık :)) :kkk::kkk:

Back