• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kızlar im gebe kalmadan önce önerdiğiniiz folık asit var mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kızlar herkes diyor ki folık asit kullan falan gebelik den once sart mıdır ki acep kullanan memnun kalan\kalmayan marka önerisi olan nolur yardım edın
Bende inofolic combi kullanıyorum
Bir senedir hamile kalmaya çalısıyorum bende
Normal folik asit kullanıyodum kendi kafama göre eczaneden almıstım ama doktorum ınofolıc combi yi önerdi
Gebe kalmaya yardımcı oluyomus bakalım

Merhaba ben de Solgar’ı merak ediyorum. Acaba Inofolic mi Solgar mı iyidir? Dr’lardan bilgi alamadım ben de😐
Ayy kafam cok karısık piyasa cok fazla folık asit olmasında kotu bırdeymıs anacım ya alamadım hala bekliyorum sen neye karar verdin yada hangisine daha olumlu bakıyon

Kızlar kullanmakta fayda var yanı diyorsunuz mesela benim folık asit degerın iyi ama yınede ıcsem bsıy olmaz dımı
Ben folıc-1 kullandım canım hala kullanıyorum doktorum vermişti gebelik düşündüğüm için 1 ay kullandım 2. Ayda hamile kaldım memnunum hala kullanıyorum fiyatı da çok uygun. Değerin iyi olsa da bir zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten değerine bakmadan direk veriyorlar

Ben folıc-1 kullandım canım hala kullanıyorum doktorum vermişti gebelik düşündüğüm için 1 ay kullandım 2. Ayda hamile kaldım memnunum hala kullanıyorum fiyatı da çok uygun. Değerin iyi olsa da bir zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten değerine bakmadan direk veriyorlar
Hmm bu dedıgın mantıklı peki esımde sperm morfoloji sayı bozuk ona onerınız var mı

Back
X