Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende inofolic combi kullanıyorumCanım kızlar herkes diyor ki folık asit kullan falan gebelik den once sart mıdır ki acep kullanan memnun kalan\kalmayan marka önerisi olan nolur yardım edın
Solgar marka da kullanabilirsiniz ben onu kullanırken hamile kaldım.
Ben bebek için tedavi olan bir arkadaşımın önerisi ile başladım ona da doktoru önermiştiMerhaba ben de Solgar’ı merak ediyorum. Acaba Inofolic mi Solgar mı iyidir? Dr’lardan bilgi alamadım ben de![]()
Solgarın folik asıtını mı aldnz ıyı mıydıBen bebek için tedavi olan bir arkadaşımın önerisi ile başladım ona da doktoru önermişti☺
Ayy kafam cok karısık piyasa cok fazla folık asit olmasında kotu bırdeymıs anacım ya alamadım hala bekliyorum sen neye karar verdin yada hangisine daha olumlu bakıyonMerhaba ben de Solgar’ı merak ediyorum. Acaba Inofolic mi Solgar mı iyidir? Dr’lardan bilgi alamadım ben de![]()
Ben folıc-1 kullandım canım hala kullanıyorum doktorum vermişti gebelik düşündüğüm için 1 ay kullandım 2. Ayda hamile kaldım memnunum hala kullanıyorum fiyatı da çok uygun. Değerin iyi olsa da bir zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten değerine bakmadan direk veriyorlarKızlar kullanmakta fayda var yanı diyorsunuz mesela benim folık asit degerın iyi ama yınede ıcsem bsıy olmaz dımı
Hmm bu dedıgın mantıklı peki esımde sperm morfoloji sayı bozuk ona onerınız var mıBen folıc-1 kullandım canım hala kullanıyorum doktorum vermişti gebelik düşündüğüm için 1 ay kullandım 2. Ayda hamile kaldım memnunum hala kullanıyorum fiyatı da çok uygun. Değerin iyi olsa da bir zararı olduğunu düşünmüyorum çünkü zaten değerine bakmadan direk veriyorlar
O konu hakkında bilgim yok maalesefHmm bu dedıgın mantıklı peki esımde sperm morfoloji sayı bozuk ona onerınız var mı
Onu aldım evet , hala kullanmaya devam ediyorum.Solgarın folik asıtını mı aldnz ıyı mıydı
Solgar folacinCanım kızlar herkes diyor ki folık asit kullan falan gebelik den once sart mıdır ki acep kullanan memnun kalan\kalmayan marka önerisi olan nolur yardım edın
Ben aldım hemen araştırma yapmadım cnm hepsi aynı yaniMemnun musunuz ya cok fazla ılac var bu konuda bende kararsız kaldım sizde boyle zor karar verdiniz mi hemen aldnz mu
Aslında dogru diyon senin ki bitkisel mı ılac mı yoksaBen aldım hemen araştırma yapmadım cnm hepsi aynı yani
Cnm folik asit ilaç değil vitamin zaten hamile kalmayı düşünen her kadının kullandığı birşeyAslında dogru diyon senin ki bitkisel mı ılac mı yoksa
Esiniz icin keciboynuzu pekmeziii cok ise yariyor arastirinHmm bu dedıgın mantıklı peki esımde sperm morfoloji sayı bozuk ona onerınız var mı