Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla gebe kalmaya da yardimci oldugunu soyledi doktor ve bana inofolic combi verdi ben cok memnunum. Ama tabi senin hamile kalmanda bi sikinti yoksa eger normal bir folik asit kullanabilirsin bi tane daha bildigim var oda eurho vitalin folikasitiCanım kızlar herkes diyor ki folık asit kullan falan gebelik den once sart mıdır ki acep kullanan memnun kalan\kalmayan marka önerisi olan nolur yardım edın
folidoce kullanıyorum canım ben memnunumGebelikten once kullanimi da bebegin gelisimi icin onemli oldugunu ve hamile kalincada 3 aya kadar kullanilabilir dedi doktorum
Kız bende kalamıyorum işte hamile ya seninde mı benim gibiValla gebe kalmaya da yardimci oldugunu soyledi doktor ve bana inofolic combi verdi ben cok memnunum. Ama tabi senin hamile kalmanda bi sikinti yoksa eger normal bir folik asit kullanabilirsin bi tane daha bildigim var oda eurho vitalin folikasiti
Doktor tavsiyesi ile kullanman daha doğru olur, gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm inofolic combi var bide folidoce kullanmıştım bi ara o da iyi.Kızlar kullanmakta fayda var yanı diyorsunuz mesela benim folık asit degerın iyi ama yınede ıcsem bsıy olmaz dımı
Ne zamandır istiyorsunuz canımKız bende kalamıyorum işte hamile ya seninde mı benim gibi
Folidoce iyi miDoktor tavsiyesi ile kullanman daha doğru olur, gebe kalmayı kolaylaştırıcı etkisi olduğunu düşündüğüm inofolic combi var bide folidoce kullanmıştım bi ara o da iyi.
7 aydır istiyoruz bizde yok canım daha . Bu ay adet olursam ki olucam karnım ağrımaya başladı doktora gidicem hormon tahlilleri vs yaptırcam eşimde baktırcak sperm kalitesi vsCanım 1 yıl oldu işte evleneli olmuyor sizin var mı
Doktorlar tarafından Hamile kalmadan üç ay önce başlanması gerektiği söyleniyor. Bebeğin nöral gelişimine yardımcı oluyormuş. Ben aile hekimime danışıp folattro almıştım. Daha sonra kadın doğum doktoruma da sorduğumda almaya devam edebilirsin demişti. İçinde sadece folik asit yok, ayrıca B12 ve d vitaminleri de var ki onların eksikliğinde gebe kalmak zorlaşıyormuş. Aile hekiminize veya eczacınıza danışıp alabilirsiniz. İçinde 400 mcg folat (folik asit) olandan tercih edin.Canım kızlar herkes diyor ki folık asit kullan falan gebelik den once sart mıdır ki acep kullanan memnun kalan\kalmayan marka önerisi olan nolur yardım edın
Yazmışım zaten iyi diye :) bide burdan yazılanlar seni tatmin etmeyecek madem keşke doktora sorsan hangisini kullanmalıyım diyeFolidoce iyi mi
Doktorum manyak gibi 2 kelam soru soruyoz cevaplamıyor ki adam ya bide özelYazmışım zaten iyi diye :) bide burdan yazılanlar seni tatmin etmeyecek madem keşke doktora sorsan hangisini kullanmalıyım diye![]()
Memnun musunuz ya cok fazla ılac var bu konuda bende kararsız kaldım sizde boyle zor karar verdiniz mi hemen aldnz muBen folbiol kullanıyorum
Kesinlikle haklısınız benim doktorum cok ilgisiz bilmem kacıncı doktorum bu ama bu da iyi ama agzını bıcak acımıyor ya sunu anlamıyorum mis gibi isleri var biran once odadan cıkmamız için cabalıyorlar Allahım herkese yardım etsin benim kan degerlerime hıc bakmadan bana folidoce iç dedi onu da kendim ıceyım mı deyince yazdı bu yuzden güven vermediFolidays M kullanıyorum. Bu tip ilaç vitamin vb dr önerisi olmadan alınmamalı. Hormon ve kan tahlillerine göre veriyorlar. Vücudunda eksikliği var olanlara bakarak içerikleri önemli. Eksikliği olmayanı ilaçla desteklemek çok riskli. Burda bizşm kullandıklarımız bize yarar sağlıyordur da sana zarar verecek olabilir. Mutlaka dr sorarak kullan.
Evet canim 2 yildir deniyorum malesef husran ama bu inofolic combi cok iyi bir ilac oldugunu dusunuyorum bi oku arastir sadece bununla bile hamile kalan cok. Sende ki sorun ne nicin hamile kalamiyomussunKız bende kalamıyorum işte hamile ya seninde mı benim gibi