Merhaba,Merhaba canım adet miktarında bir problem varmi kürtajdan kaç gün sonra ilk reglini oldun
İlk regli sanirim 40- 45 gun sonra olmustum canim sonrakini de 40 gun sonrasindaysa hep sokturuculerle. Bu sebepten sanirim cok cok kanamam olmuyo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Merhaba canım adet miktarında bir problem varmi kürtajdan kaç gün sonra ilk reglini oldun
Bende 41.gun oldum ama sonraki aylar 31 günde oldum hep bendede tembellik varmış öyle dedi benimde kanamam azaldı kürtajdan sonra 3.aydan itibarenMerhaba,
İlk regli sanirim 40- 45 gun sonra olmustum canim sonrakini de 40 gun sonrasindaysa hep sokturuculerle. Bu sebepten sanirim cok cok kanamam olmuyo.
Ya canım ben bekarim işte bir kazaya kurşun gittim diyebilirim evlenince ne olur bilemem ama miktarı azaldı senin ilk aydami belli etti kendinizaten 3 ay korunun diyorlar sen korunmaya devammı ediyorsun, senin düzenli yine canım sıkıntı olmaz bence ama
Ne kadar erken adet olmussunkürtajdan 26 gün sonra adet oldum şu anda tekrar hamileyim 20 haftalık
evet sonrasındada hep düzenli devam etti. korunmayı bıraktığım ay hamile kaldim..Ne kadar erken adet olmussun
bnde seninle aynı durumdaymmrb bende bebegimin kalbi durdugu için kürtaj olmustum ocak ayında . kürtaj sonrası ilk adetim 50. günde olmustu ..
hala hamile kalamadım
uğrasıyoruz
nolcak halimizbnde seninle aynı durumdaym
bilmiyorm konu açtm zatn herkeze sorym aynı durmda olan varmı diye kayınvalidm kürtaj oldukdn sonra bebişi olmayan bir çok kadın tanımş öyle diye beni dahada korkutuyonolcak halimiz
olur mu öyle seş ben kurtaj olduktan sonra 2 aylık hamile arkadaşım da kurtaj oldu. şimdi 7 aylık hamile 3 ay sonra hamile kaldı. benim 1 yıl oldu. 3 ay doğum kontrol hapı sonra tekrar denicez. ınşallah olur dayanamıyorum artık çok zorbilmiyorm konu açtm zatn herkeze sorym aynı durmda olan varmı diye kayınvalidm kürtaj oldukdn sonra bebişi olmayan bir çok kadın tanımş öyle diye beni dahada korkutuyo
evet ya beklemek gerçekdn çok zor her ay ümitlenmek bir ağrı kesici bile atamamak sonra pat o anolur mu öyle seş ben kurtaj olduktan sonra 2 aylık hamile arkadaşım da kurtaj oldu. şimdi 7 aylık hamile 3 ay sonra hamile kaldı. benim 1 yıl oldu. 3 ay doğum kontrol hapı sonra tekrar denicez. ınşallah olur dayanamıyorum artık çok zor