Kizlar ilk gebeligini kürtaj olanlar?

Merhaba,
İlk regli sanirim 40- 45 gun sonra olmustum canim sonrakini de 40 gun sonrasindaysa hep sokturuculerle. Bu sebepten sanirim cok cok kanamam olmuyo.
Bende 41.gun oldum ama sonraki aylar 31 günde oldum hep bendede tembellik varmış öyle dedi benimde kanamam azaldı kürtajdan sonra 3.aydan itibaren

zaten 3 ay korunun diyorlar sen korunmaya devammı ediyorsun, senin düzenli yine canım sıkıntı olmaz bence ama

Selam benim bebeğim 16 haftalikken erken suyum geldiği için doğum yaptım ve sonrasında kürtaj oldum ama doktor ne zaman ilişkiye girmem gerektiği konusunda birsey demedi eşimi Tutamıyorum artk ne yapmam gerekiyor bi bilen var mıdır lohusa mg sayılıyorum 40 gün beklemem mi lazım lütfen bi akıl verin

bende 8 haftalık bebeğimi kaybettim 4 ay önce 15 gün sonra ilişki olmuştu bir arkadaşımada aynı şekilde doktor 15 gün demişti

bilmiyorm konu açtm zatn herkeze sorym aynı durmda olan varmı diye kayınvalidm kürtaj oldukdn sonra bebişi olmayan bir çok kadın tanımş öyle diye beni dahada korkutuyo:KK43:
olur mu öyle seş ben kurtaj olduktan sonra 2 aylık hamile arkadaşım da kurtaj oldu. şimdi 7 aylık hamile 3 ay sonra hamile kaldı. benim 1 yıl oldu. 3 ay doğum kontrol hapı sonra tekrar denicez. ınşallah olur dayanamıyorum artık çok zor :KK1:

ilk bebeğim düştü ve kürtaj oldum .2 ay sonra hamile kaldım..üşütmemen ve enfeksiyon kapmadıktan sonra sorun olmuyor..eşin 20 gün hatta bir ay kadar sana anlayış gösterirse iyi olur..

Son düzenleme:
olur mu öyle seş ben kurtaj olduktan sonra 2 aylık hamile arkadaşım da kurtaj oldu. şimdi 7 aylık hamile 3 ay sonra hamile kaldı. benim 1 yıl oldu. 3 ay doğum kontrol hapı sonra tekrar denicez. ınşallah olur dayanamıyorum artık çok zor :KK1:
evet ya beklemek gerçekdn çok zor her ay ümitlenmek bir ağrı kesici bile atamamak sonra pat o an:KK43:

cannım benim de 13 haftalıkken kürtaj oldum ve bebbeğim bugün öğrendim patalojik hiçbir bulgu yok özrü falan yok ne bileyim bende de yok s allahım nasibi yoktu demek tam bir ay sonra adet oldum dün itibariyle bitti hastalığım ama bu haberle sanki bir ay önceme döndüm allahım inşallah sağlıkla sağlıklı hayırlı çocuklarımızı kucağımıza alırız

X