Kızlar ilaçlı tomografi çektiren var mı

Merhaba ne kadar sürüyo acaba tomografi internette yarim saat yaziyo cok uzun oyle mi grrcrkten

Merhaba ne kadar sürüyo acaba tomografi internette yarim saat yaziyo cok uzun oyle mi grrcrkten
Hayır bende ilaçlı çekildim aç karna gittim. 1.5 litre suya ilaç katıp içtim. İçerde de koldan verdiler bir ilaç daha 2 dk bile sürmedi yattığım kalktığım bir oldu yan etkide olmadı. Röntgen gibi bir şey bence

Bölgeden bölgeye değişiyor, doktor bazen uzun tarama talep edebiliyor. Yarım saat sürmesi ekstrem bir durum. Genelde daha kısa sürer.

Siz nerden cekindiniz 2 ilac verdile
Siz hangi bölgeden cektirdiniz 2 ilac verdiler genelde tek veriyolar diye biliyorum kısa sürmesi iyimis ama

Siz nerden cekindiniz 2 ilac verdile

Siz hangi bölgeden cektirdiniz 2 ilac verdiler genelde tek veriyolar diye biliyorum kısa sürmesi iyimis ama
Ben karın için çekildim kistim olduğu için göğsümün altı ve rahme kadar. Renksiz bir ilacı koydum şişeye onu çekilmeden içtim. Daha sonra da içerde kalan az miktarı verdiler damardan. Ama hiç anlamadım verdiklerini bile. Benim ne olduğu çözülemeyen bir rahatsızlıktı belkide ondandır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…