- 17 Nisan 2024
- 82
- 0
- 27
- Konu Sahibi Mavigemici
Kızlar ilaçlı tomografi çektiren var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben çekildimKızlar ilaçlı tomografi çektiren var mı
Bende çektirdim de cok radyosyon varmış tomografide korktum baya siz neden çektireceksinizBu hafta çektireceğim.
Cok radyosyon varmış degil mi ben de çektirdim ama sonradan okuduklarım tedirgin ettiBen çekildim
Evet öyle maalesef uzun bi süre gerek kalmaz da çektirmeyiz umarım.Cok radyosyon varmış degil mi ben de çektirdim ama sonradan okuduklarım tedirgin etti
Evet çok radyasyon var ama benim bacağımda dev hücreli tümör vardı, mecburen defalarca hem röntgen hem mr hem tomografi çektiler. Şuan tekrar ameliyat olacağım yine röntgen çektiler haftaya da ilaçlı mr istiyorlar. Ameliyat sonrası da röntgen çektiklerini söylediler yani incelemek için mecburen çekiyorlar.Bende çektirdim de cok radyosyon varmış tomografide korktum baya siz neden çektireceksiniz
Ben de aynen gecen sene 3 defa üst üste tomografi cekildim çünkü hastalığın kaynağını bulmak için mecburduk yani,inşallah bundan sonra cok mecbur kalmayı ne diyimEvet çok radyasyon var ama benim bacağımda dev hücreli tümör vardı, mecburen defalarca hem röntgen hem mr hem tomografi çektiler. Şuan tekrar ameliyat olacağım yine röntgen çektiler haftaya da ilaçlı mr istiyorlar. Ameliyat sonrası da röntgen çektiklerini söylediler yani incelemek için mecburen çekiyorlar.
Belirli aylarda tekrar oluşacak mı diye takibimi yapacakları için tekrar çektirmeye gideceğim. Duruma göre mecbur kalınıyor yani.
Çok geçmiş olsun özel değilse sizin sorununuz neydiBen de aynen gecen sene 3 defa üst üste tomografi cekildim çünkü hastalığın kaynağını bulmak için mecburduk yani,inşallah bundan sonra cok mecbur kalmayı ne diyim
Size de gecmiş olsun,mide ve bağırsak sıkıntıları vardı da onlar arastırıldı.Tüm batın ilaçlı tomografi çekildim ondan önce de baş dönmesi sebebiyle beyin emar ve tomografi çekildim,anlayacağınız hepsi üst üste geldiÇok geçmiş olsun özel değilse sizin sorununuz neydi
İlaç damardan mıverildi size
İlaç damardan mı verildiBen de aynen gecen sene 3 defa üst üste tomografi cekildim çünkü hastalığın kaynağını bulmak için mecburduk yani,inşallah bundan sonra cok mecbur kalmayı ne diyim
Evet geçmiş olsun benimde yan boşlukların agrıyor sırtım iç organlara ultrasonla bakıldı ama ağrılarım geçmiyor o yüzden doktor onu istediEvet çok radyasyon var ama benim bacağımda dev hücreli tümör vardı, mecburen defalarca hem röntgen hem mr hem tomografi çektiler. Şuan tekrar ameliyat olacağım yine röntgen çektiler haftaya da ilaçlı mr istiyorlar. Ameliyat sonrası da röntgen çektiklerini söylediler yani incelemek için mecburen çekiyorlar.
Belirli aylarda tekrar oluşacak mı diye takibimi yapacakları için tekrar çektirmeye gideceğim. Duruma göre mecbur kalınıyor yani.
Evet 2 sefer çekildim ikisinde de damardan verildiİlaç damardan mı verildi
Bi yan etkisi oldu mu sizdeEvet 2 sefer çekildim ikisinde de damardan verildi
İlkinde zaten geçmeyen ishalim vardı benim ilaçtan sonra biraz daha kötüye gitti bi iki güne düzeldi ama.Diğerinde herhangi bir yan etkisi olmadıBi yan etkisi oldu mu sizde
Evet. Bi yan etki olmadı. Gögsümden kitle aldılar size de geçmiş olsunİlaç damardan mıverildi size