Kızlar ilaçlı tomografi çektiren var mı

Bende çektirdim de cok radyosyon varmış tomografide korktum baya siz neden çektireceksiniz
Evet çok radyasyon var ama benim bacağımda dev hücreli tümör vardı, mecburen defalarca hem röntgen hem mr hem tomografi çektiler. Şuan tekrar ameliyat olacağım yine röntgen çektiler haftaya da ilaçlı mr istiyorlar. Ameliyat sonrası da röntgen çektiklerini söylediler yani incelemek için mecburen çekiyorlar.
Belirli aylarda tekrar oluşacak mı diye takibimi yapacakları için tekrar çektirmeye gideceğim. Duruma göre mecbur kalınıyor yani.

Evet çok radyasyon var ama benim bacağımda dev hücreli tümör vardı, mecburen defalarca hem röntgen hem mr hem tomografi çektiler. Şuan tekrar ameliyat olacağım yine röntgen çektiler haftaya da ilaçlı mr istiyorlar. Ameliyat sonrası da röntgen çektiklerini söylediler yani incelemek için mecburen çekiyorlar.
Belirli aylarda tekrar oluşacak mı diye takibimi yapacakları için tekrar çektirmeye gideceğim. Duruma göre mecbur kalınıyor yani.
Ben de aynen gecen sene 3 defa üst üste tomografi cekildim çünkü hastalığın kaynağını bulmak için mecburduk yani,inşallah bundan sonra cok mecbur kalmayı ne diyim

Evet geçmiş olsun benimde yan boşlukların agrıyor sırtım iç organlara ultrasonla bakıldı ama ağrılarım geçmiyor o yüzden doktor onu istedi

Ben hem ilaçlı tomografi hem mr çektirdim. İkisinde de ilaç damardan verildi. Hiçbir yan etkiyle karşılaşmadım 😊 Geçmiş olsun, ilaçtan dolayı korkularınız varsa endişelenmeyin derim

X