- Konu Sahibi minik kelebek
slm herkese,hatırlarsanız oğlum eylül 2009 da 29 haftalık olarak doğmuştu.sıkıntılı günler geride kaldı bebeğim büyüdü şimdide abi oluyor..
aslında 2.bebeği düşünüyorduk ama bikaç ay sonra korunmayı bırakacaktık.
adet düzensizliğim vardı,en son adet tarihimi hatırlayamıyorum bi türlü diye bi test yapayım dedim ve ikinci çizgi hemen belirdi.sonra düşündüm adet tarihim 1hafta geçmiş.sonuç HAMİLEYİM
çok sevindim tabİ,ama bi taraftan içimi bi korku sardı acaba erken doğum olur mu yine bu bebeğimde aynı sıkıntıları acıları çeker mi diye düşünüyorum,korkuyorum.
rabbim yardımcım olsun..
hep dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım ikinci bebeğimi..
bu arada henüz eşim bilmiyor,hemen size yazmak istedim,işten gelmesini bekliyorum.sürpriz olacak ona.
ilk bebeğini erken doğum yapıp ikinciyi zamanında doğuran var mı arkadaşlar?
içim bi tuhaf şuan...
aslında 2.bebeği düşünüyorduk ama bikaç ay sonra korunmayı bırakacaktık.
adet düzensizliğim vardı,en son adet tarihimi hatırlayamıyorum bi türlü diye bi test yapayım dedim ve ikinci çizgi hemen belirdi.sonra düşündüm adet tarihim 1hafta geçmiş.sonuç HAMİLEYİM
çok sevindim tabİ,ama bi taraftan içimi bi korku sardı acaba erken doğum olur mu yine bu bebeğimde aynı sıkıntıları acıları çeker mi diye düşünüyorum,korkuyorum.
rabbim yardımcım olsun..
hep dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım ikinci bebeğimi..
bu arada henüz eşim bilmiyor,hemen size yazmak istedim,işten gelmesini bekliyorum.sürpriz olacak ona.
ilk bebeğini erken doğum yapıp ikinciyi zamanında doğuran var mı arkadaşlar?
içim bi tuhaf şuan...