• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Premature Bebekler kızlar ikinci bebeğime hamileyim,hem heyecanlıyım hemde korkuyorum..

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

minik kelebek

evli,mutlu,çocuklu:)
Kayıtlı Üye
20 Mart 2008
1.169
3
156
İstanbul
slm herkese,hatırlarsanız oğlum eylül 2009 da 29 haftalık olarak doğmuştu.sıkıntılı günler geride kaldı bebeğim büyüdü şimdide abi oluyor..:emir_bebek:
aslında 2.bebeği düşünüyorduk ama bikaç ay sonra korunmayı bırakacaktık.
adet düzensizliğim vardı,en son adet tarihimi hatırlayamıyorum bi türlü diye bi test yapayım dedim ve ikinci çizgi hemen belirdi.sonra düşündüm adet tarihim 1hafta geçmiş.sonuç HAMİLEYİM:49::69:
çok sevindim tabİ,ama bi taraftan içimi bi korku sardı acaba erken doğum olur mu yine bu bebeğimde aynı sıkıntıları acıları çeker mi diye düşünüyorum,korkuyorum.
rabbim yardımcım olsun..
hep dua ediyorum inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma alırım ikinci bebeğimi..
bu arada henüz eşim bilmiyor,hemen size yazmak istedim,işten gelmesini bekliyorum.sürpriz olacak ona.:8:
ilk bebeğini erken doğum yapıp ikinciyi zamanında doğuran var mı arkadaşlar?
içim bi tuhaf şuan...

Tebrik ediyorum seni canım.Her doğum aynı olacak diye bi şart yokki.İnşallah sağlıkla kucağına alırsin bebişini.:emir_bebek:

hayırlısı olsun canım.sağlıklı hamilelikler diliyorum.
aynı olacak diye bişey yok tabi. strese girme boş yere.
ilki niçin erken doğum olmuştu canım.

İlk çocuğumu 39 haftalık doğurdum. gelmeye niyeti yoktu sezeryanla oldu. doğuma gitmeden saçıma fön çektirdim, hafif bir makyaj yaptım. kamera çekimine hazırdım :) 2. doğumum kabustu 28 haftalık kasılmalar başladı 36. haftaya kadar kaç kere hastaneye yattım çıktım. çocuk doğdu ciğerler problemli küvez günleri daha neler neler. Yani her doğum aynı olmuyor. Bi de öğrendim ki ne düşünürsen başına geliyor enerji olayına kesinlikle inanıyorum. Güzel düşün öyle olsun.

canım çok tebrik ederim..lütfen iyi düşün,hep 38-39.haftaları hedef koy kendine,beynini öyle şartlandır..bak ben ikizlerime hamileyken 32.haftamda doğururum dedim hep ve sonuç tam 33 haftalıkken geldi bebişlerim..sanırım beynimi öyle şartlamıştım:26:

Back