Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar benimde ikili test sonucum riskli çıktı. Kombine risk :1/317 İkili test>52 Yaşım:34 yaş Ense kalınlığı:1,3 burun kemiği :mevcut 3 kadın doğum uzmanı ve bi radyoloji uzmanında detaylı ultrason yaptım bi sorun çıkmadı çok şükür. Acaba benimle aynı durumu yaşayan var mi? Çok tedirginim
Pappa=0.47 ml duzeltilmis Mom 0.29 fBHCG=31.6ml duzeltilmis mom 0.87 Yaş riski 1.766 Trisomy 21 riski 1.246 Kombine trisomy 21 risk 1.1675 Trisomy 13/18+NT 1.8784 Hesaplanan trisomy 13/18 test riski 1.8784tir. Bu düşük riski işaret eder.
Merhaba tam bu konuyu araştırırken mesajınıza denk geldim , benzer değerlerde çıktı benimde ikili testim fetal dna verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Acaba süreciniz nasıl ilerledi ? Gebelik döneminde bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba tam bu konuyu araştırırken mesajınıza denk geldim , benzer değerlerde çıktı benimde ikili testim fetal dna verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Acaba süreciniz nasıl ilerledi ? Gebelik döneminde bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba cok geç gördüm bebegım de dovn sendromlu dogmadı tabıkı testım yüksek rısklı çıkmıştı ama ben çok erken doğum yaptım preaklamsıden tansıyon yukseklıgınden dolayı ben ölümden döndüm ve bebegim çok uzun süre Kuvozde kaldı çok zor günler gecırdım