• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar ikili testime bakarmisiniz anlayanlar acil

Merhabalar benimde ikili test sonucum riskli çıktı. Kombine risk :1/317
İkili test>52
Yaşım:34 yaş
Ense kalınlığı:1,3 burun kemiği :mevcut
3 kadın doğum uzmanı ve bi radyoloji uzmanında detaylı ultrason yaptım bi sorun çıkmadı çok şükür. Acaba benimle aynı durumu yaşayan var mi? Çok tedirginim

Pappa=0.47 ml duzeltilmis Mom 0.29
fBHCG=31.6ml duzeltilmis mom 0.87
Yaş riski 1.766
Trisomy 21 riski 1.246
Kombine trisomy 21 risk 1.1675
Trisomy 13/18+NT 1.8784
Hesaplanan trisomy 13/18 test riski 1.8784tir. Bu düşük riski işaret eder.
Merhaba tam bu konuyu araştırırken mesajınıza denk geldim , benzer değerlerde çıktı benimde ikili testim fetal dna verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Acaba süreciniz nasıl ilerledi ? Gebelik döneminde bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim

Merhaba tam bu konuyu araştırırken mesajınıza denk geldim , benzer değerlerde çıktı benimde ikili testim fetal dna verdik sonuç bekliyoruz şimdi. Acaba süreciniz nasıl ilerledi ? Gebelik döneminde bir sorun yaşadınız mı ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim
Merhaba cok geç gördüm bebegım de dovn sendromlu dogmadı tabıkı testım yüksek rısklı çıkmıştı ama ben çok erken doğum yaptım preaklamsıden tansıyon yukseklıgınden dolayı ben ölümden döndüm ve bebegim çok uzun süre Kuvozde kaldı çok zor günler gecırdım

Back
X