ayyy geçmiş olsun tatlım.ya çikolata kisti olanlarda denemiş soğan kürünü ve küçülmüş demişler birde sen oku.ben ibrahim saraçoğlunun çalışmalarına çok inanıyorum istersen önce ona sor maille sonra sende soğan kürünü dene istersen
canım bildiğim kadarıyla küçük kistlerde işe yarıyormuş ama bu ay denemeyi düşünüyorum bende şimdi adetin 7.gününü bekliyorum birde bu ay incir kürüne başlayacağım.
doğru sölüyosun cnm benim daha çok genciz üstelik daha bunun aşılaması tüp bebeği var :) inşallah bende kasım gibi aşılama düşünüyorum.gelişmelerle ilgili görüşelim cnm birbirimize destek oluruz:)bende bu ay rahim filmi çektircem bakalım hayırlısı artık sonuçlarını mutlaka yaz cnm:) buarada bence çikolata kistini kafana takma benim kardeşim çikolata kisti ile hemde hiç tedavisiz hamile kaldı........olcak bir gün inşallah:)))))))
allah bağışlasın canım kistle hamile kalmak cidden müthiş bir şey. ablanın sürecini kısaca anlatırsan çok sevinirim.bende rahim filmini ve aşılamayı ekime bırakmak istiyorum bu ay boş geçsin. benim kist haziranda oluştu ondan öncesinde 5 ay denemem var o zamanda olmadı. sanırım tek problemim kist değil. tüplerede bi bakalımda artık hayırlısı. seni ekledim canım zaten haberleşelim. bu arada hsg anestezilimi anestezisizmi düşünüyorsun? sen istanbuldamıydın canım ? istanbulda iki merkez var ağrısız çekiliyor. dijital makinelerle çekiliyormuş ama araştırdım başka hiçbiryerde yok. o yüzden ben anesteziye karar verdim.eğer sen istanbuldaysan tekrar konuşuruz bir arkadasım yeni çektirdi çok memnun kaldı..ona sorarım ama merkezin adı radyomardı galiba. nettede var google da çıkıyor bir bak istersen.
Son düzenleme: