Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence vr güzelim aynen bnde de olmuştu çk silik 2.çizgi.umarım hayırlısı olur..bn hmn dr giidp kan testi istemiştm 2. silik çizgiyi sölediğimde gerek bile duymamıştı yapmaya
nihalcim seni ovulasyon topiğinden tanıyorum. yalnız sen testin içinimi açtın
bence hamilesin silik çizgin var evet. tebrik edeyim şimdidenn
bu arada klomen kullanıyordun sanırım bu ay ne kullanmıştın ?
evet cnm ya hayali çizgimi acaba diye içini açtım:) inşallah vardır bu sefer hiç umudum yok ama allah büyük:) evet cnm bu ay klomen kullandım adet tarihimde yarın..inşallah olmama...sen nasılsın?
bana pek hayali gelmedi epey belirgin yarın kandada baktır canım.
bende iyiyim ne olsun. bu ay klomene başladım ilk kez, ve gecikme yaşadım cuma olmam gerekiyordu. cumartesi sabah idrar testi yaptım negatifti. hala olmadım. senin bilgin varmı klomen gecikme yaparmı yada kistmi oldu acaba? bende yarın dr.a gideyim diyorum. beklemenin anlamı yok .
cnm ben ilk klomen kullandığımda kist oldu ve adetim ozaman 7 gün geçikmişti ama inşallah sende öle olmazda hamilesindir.bencede yarın bi git doktora en azından kafan rahatlar...hayırlı haberlerle gelirsin inş.
tebrikler canım inşallah test yanlış değildir ama buna göre hamilesin darısı bizlerin başına
bilmiyorum cnm ya sabah test yaptım hiç bir çizgi çıkmadı...hep beni buluyo böle saçmalıklar....beklicem artık 2 gün gelmezse adetim kanda baktırcam keşke sabah yaptığım test hatalı olsa ya ...
ben kanda baktırdım 1.20 yani negatif. ama kist yok adet yok bebek yok hiçbişey yok bu durumda çatlama oluştuktan 14 gün sonra adet olunuyorsa ki ben hala olmadım benim yumurtlama bayrama denk gelmiş ve ben o dönemi kaçırdım bu ay en son ilşki arife günü idi. ben sonra memlekete gittim dahada yeni döndüm hayırlısı olsun canım ya
canım sen çatlatma iğnesi oldunmu? bak oda testlerde silik gösterebiliyormuş bilgin olsun. kaç gün oldu gecikme şimdi
cnm ben 24 ağustosta iğne oldum yani iğne olalı 20 gün oldu bugün normal adet günümdü ama olmadım daha inşallahta olmam ama belkide kist falan olmuştur bilmiyorumki.bu sabah yaptığım testtede sonradan çok silik bir çizgi çıkmış ama nekadar sonra bilmiyorum işten gelince gördüm....2 gün daha beklicem artık sonra doktora gidip kan veririm.
senin durumunda ilginç olmuş cnm ya ama ben en son iğne olduğumda 18gün sonra kan değerim 0.73 çıkmıştı senin kaç gün geçti cnm?