Kızlar ikeadan bu koltugu kullananlar var mı ?

İkeadan aldıgınız koltuklardan memnun musunuz?

• Memnunum al

OY: 2 40,0%
  • Memnun değilim

OY: 3 60,0%

• Ankete Katılan
    5

gizemlikus01

Üye
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
27
25
34
Selam kızlar ikea dan bu koltuklardan kullanan var mı bugün denedim cok rahat ve hem spor hem sık duruyor almayı düşünüyorum.modelin adı fotografta var kullanan varsa yorum yapabilirmi saglammı memnunmusunuz.bu modelin dısında birde kıvık modeli var onlada kombin yapmayı düşünüyorum kıvık hakkında bilginiz varsa onun hakkında da yorum bırakabilirsiniz tesekkürler simdiden :))

Eklentiler

• Screenshot_2016-12-25-17-53-36.png
    Screenshot_2016-12-25-17-53-36.png
    421 KB · Görüntüleme: 1.143
  • Screenshot_2016-12-25-17-53-45.png
    Screenshot_2016-12-25-17-53-45.png
    332,2 KB · Görüntüleme: 1.493
  • Screenshot_2016-12-25-17-53-53.png
    Screenshot_2016-12-25-17-53-53.png
    312,8 KB · Görüntüleme: 1.030
Ben 2 senedir kullaniyorum kıvık modeli. Gayette memnunum. Hem renginden sıkılırsam gidip sadece koltuklarin kılıflarını almam yetecek bu da ayrica bi arti benim icin üstelik çok rahatlar.

Nacizane tavsiyem Mis gibi mobilyacilarimiz var biraz vakit ayirin gezin ayni modeli bulursunuz
İkea cer cop geliyor bana arkadasimda baska model vardi degistirdi
Hemen sungerler sondu sunger sonunce kumas bol kaldi sekil bozuldu falan mobilya konusunda iyi oldugunu dusunmuyorum ben

artık ınsanlar mobılyadan cabuk sıkılıyor.
annelerımız gıbı 20 yıl bır koltukta oturamayacagımıza göre zevkıne göre al derım

Yeni evleneceğim.cok fazla değiştirme lüksüm yok ama rahatlık ve goruntü benim icin onemli bu yüzden hosuma gitti
Ben de kıvık koltuk alacaktım salonuma (salonda oturuyoruz ayrı oda yapmadım) ama kalitesine güvenemediğimden vazgeçtim inegöl mobilyası aldım çok memnunum. Oturumu, kumaşı harika uygun fiyata da aldım.

Eğer sürekli oturmayıp oturma odası-gelen misafiri yatıracağın bi alan yapacaksan ikea koltuk alabilirsin ama onun dışında tavsiye etmem.

Hemnes serisinin de aksesuarları güzel komodinleri falan, onlar da aklında bulunsun canım.

Tebrik ederim bu arada mutluluklar

Selam kızlar ikea dan bu koltuklardan kullanan var mı bugün denedim cok rahat ve hem spor hem sık duruyor almayı düşünüyorum.modelin adı fotografta var kullanan varsa yorum yapabilirmi saglammı memnunmusunuz.bu modelin dısında birde kıvık modeli var onlada kombin yapmayı düşünüyorum kıvık hakkında bilginiz varsa onun hakkında da yorum bırakabilirsiniz tesekkürler simdiden :))
ben ekotorp koltuğunu kullanıyorum .5 sene oldu alalı hala sapasağlam üstelik eşimde bende en çok onda otururuz inanılmaz rahat .bunu bilmiyorum tabi bazı ürünleri sağlam olmuyor ama

Bende ikea'yı iyi kaliteli marka sanıyordum 4 sende bir mobilya değiştirecek kadar zengin değilim
ayrıcada yorucu olur eskiyi kime vereceksin ,(taşıması) zaman kaybı
ve yorucu uğraşamazdım , sanırım yine en kaliteli ve fiyatı uygun olan türk mobilya markaları , süsüne kanmamak gerek

İkeadan aldığım her şeyden memnun kaldım şimdiye kadar. Evlenirken dayanıksız diyenlere inanıp da tüm mobilyamı ikeadan almadığım için kafamı duvarlara vuruyorum şu an. Çok sağlam, 20 yıl kullanılabilecek kalitede ama nefret ettiğim mobilyalarım var. İlk fırsatta elden çıkarıp ikeaya koşacağım.

Bu koltuk en çok satan modellerden biri sanırım. Birkaç arkadaşımın evinde var. Rahat ve kullanışlı bence.

İkea dan aldigim sağlam olmayan birsey henüz olmadı.. ama dolap almam mesela kapıları vs çok uyduruk olan modeller var.. 2. Resimdeki kanepe 5 yıldır arkadasimda var çok memnun.. kullanıma bağlıdır eşyanın ömrü bence..

Bende köşe aldım 2014 yılında sanki tahta üstüne oturuyoruz oysaki ilk zamanlar güzeldi :KK53:

İkea dan aldigim sağlam olmayan birsey henüz olmadı.. ama dolap almam mesela kapıları vs çok uyduruk olan modeller var.. 2. Resimdeki kanepe 5 yıldır arkadasimda var çok memnun.. kullanıma bağlıdır eşyanın ömrü bence..

Gardroplardan çok memnunum ben. Eşimin bekar evinden taşıdık getirdik neredeyse on senedir kullanımdalar. Ne menteşeleri ne rayları bozuldu.

X