Bebek İkinci El kızlar için ne alırsan 3 tl ye düştü/satılmıştır

Canım merhaba nasılasın galiba ayrılmış ama olaki arkadasın vazgeçme durumu olursa bana 4-5-6 yas kıyafetlerı ayırır mısın

Arkadaşlar başka ekleyeceğin varmı demiştiniz,yok şu anda ,alacaklarınız varsa bildirin lütfen.

1.,6.,7.,10.,12.,13.,14.,15.,21,22 nodakilerin fiyatlandırırmısını cnm bunlar ne tutuyor 25 tl den fazla ödeme gücüm yokk cnm ona göre alayım

merabalar bugun urun ekleyecektiniz diye bekliyordum ama baska yok galiba oyle mi. bir de pantolonun falan olcusunu bekliyorum yazacaktiniz ya :)

10 numara winx kazak hariç 25 tl olur canım,o zaten tek başına 25 tl ,yeniden farkı yok çünkü.istiyorsan haberleşelim ,önce sen sordun diye sana veriyorum ,cevap bekleyen arkadaşlar var çünkü.

merabalar bugun urun ekleyecektiniz diye bekliyordum ama baska yok galiba oyle mi. bir de pantolonun falan olcusunu bekliyorum yazacaktiniz ya :)
canım yazıcam mezurayı hala bulamadım,karışla ölçsem olurmu ,mutlu son arkadaşta istiyor ,vazgeçerse sana vereyim tamam.özelden yazmıştı ilk bana ,ayıp olmasın.

tamam cnm nasil istersen oyle olsun madem ilk o yazmis sorun degil :)

yok cnm zaten pantolonun boyu kisa geldi bize onlari almayinca da iki uc parca bir sey kaliyor. alan arkadasa hayirli olsun sana da iyi satislar diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…