Bebek İkinci El Kızlar için 30 tanesi 20 tl(chicco elbise mamino kotpantolon yelek takım)

Araba icin ne onerirsiniz benim 2. Cocugum oluyo bir ay sonra kizimda 2 yasinda. 2. Bir arabaya acil ihtiyacim var. Masrafta cok arabada problrm yoksa makul bi fiyata alnak istiyorum. Bu arada bende de bluekey marka etiketli kislik mont var 3 yasa. Etiketi 125 tl. Takas olurmu uzerine ne kadar istersiniz. Bu arada kiyafet icinde takioteyim

Araba icin ne onerirsiniz benim 2. Cocugum oluyo bir ay sonra kizimda 2 yasinda. 2. Bir arabaya acil ihtiyacim var. Masrafta cok arabada problrm yoksa makul bi fiyata alnak istiyorum. Bu arada bende de bluekey marka etiketli kislik mont var 3 yasa. Etiketi 125 tl. Takas olurmu uzerine ne kadar istersiniz. Bu arada kiyafet icinde takioteyim
Çok kullanisli bir araba kullanımı çok rahat yer kaplamiyor fiyatı alıcıya bıraktım ne olursa kızıma bir hatıra alayım o parayla bana yeter o yüzden makul olacağından emin olabilirsin :)
Kıyafette beğen al dediğim gibi fiyatlar hep alıcı ne isterse o olacak

Fiyatlar düştü 15 tl olanları 10 yaptım ayakkabı ihtiyacı olan çeşitli numaralarda kız çocuk için
yazlık sandalet
ilk adım ayakkabısı
Bot var en ucuz fiyattan vericem

X