- 21 Ağustos 2013
- 26.658
- 55.303
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
Bahar bıkkınlığımı nedir benim de elim kolum kalkmıyo geçicidir heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hep böyleyim ders konusunda :/Bahar bıkkınlığımı nedir benim de elim kolum kalkmıyo geçicidir heralde
Hamilesin ya ağırlık vardır. Annem hamileyken insanın çok uykusu oluyo diyodu. E bide vücuden ağırlaştın. Ondandır. Bütçen ne durumda? Biraz bütçe istiyo ama temizlik malzemelerinden önerebileceğim şeyler var. Ben dersle temizlik arasında kaldığımdan yapamıyorum ama eskiden hiç yapasım gelmezdi onlarla biraz daha heveslendim.Ya benimde sorunum ewle kalkip temizlik yapmam lazim kaciyorum hep ewden bisey yapmak istemiyorum
Haha o sorun bende de var haftaladir ders calisamiyorum. Cok tembelim ya nolacak bu halimiz. Varsa yoksa tv eglence. Sinav da boyle kazanilmaz kiKızlar selam
İçimde bi sıkıntı var hiç bişey yapamıyorum. Evi temizleyeyim dip köşe diyorum, içimden gelmiyor üşeniyorum. Ders çalışmam lazım vizelerim başlıyor, içimden gelmiyor. Diyorum ki televizyon izleyeyim, bu sefer de diyorum ya evi temizleyeyim ya ders çalışayım televizyonun zamanı mı.
Ben daha önce konu açmıştım kendimi geliştirmek istiyorum tarzında. Kitap okumak istiyorum ama sıkılıyorum kızlar çıldırıcam vallahi hiçbir şey yapamıyorum bomboş bi insanımdedim ki her hafta gezilecek belirleyeyim, gidip göreyim ufkum açılır bişeyler öğrenirim. Müze sergi vs. Seminerleri takip ediyorum ama şuan için güncel bi yer bulamadım seminer tarihi veren.
Sizlerden ise şu konularda yardım rica ediyorum:
1) şu her şeyden alıkoyan iç sıkıntısına napmak lazım
2) sergi konferans seminer vs haberlerine nereden ulaşabilirim?
3) bu kadar uzun olduğu için çok kızdınız mı şakaaaa
4) özellikle ders çalışma konusunda tavsiyeleriniz çok önemli. Yani nasıl odaklanabilirim? Bu dikkat eksikliği mi oluyor farklı bir sorun mu? Siz nasıl baş ettiniz?
Çok teşekkür ederim şimdiden
Canım ya , sen de bu kadar istek varken en azında açık öğretimi mutlaka yap. Sonra KPSS falan denersin. Bu şekilde iş sahibi olanlar çok duyuruz. Bir kere düzenli bir işin oldu mu master'ı da gelir bunun. Hiç bişey imkansız değil, azim olsun yeterki.7 ay gibi bi sure calistim simdi 1 aydir evdyim.bu sure zarfinda okumanin kendi ayaklari ustunde durmanin onemimi anladim.Icinde bulundugum ruh halini anlatamam. Üniversite okusaydim keske imkanim olsaydi diyorum benim ailem izin vermedi okumama daha dogrusu istedigim bolumu okumaya. Sana yemin ederim keske calisilacak dersim sinavim olsada calissam. Kendim okuyamam mi okurum elbette ama devir para devri parasiz bir sey yapamiuosun. Ha bide ailenin durumu belliyse boyle benim gibi kapi kapi is ariyosun. Oku derim arkadasim lisemi okuyosun universitemi bilemiuorum ama lise okuyosan benim gibi aklin okumakta kalmasin diye oku. Universite okuyosan bu imkan taninmayanlari dusun kalk silkelen ve dersine calis
Ben icimde bulundugu durumu anlatmak istedim biraz olsun rahatlarim dedim seni yargilamak icin degil asla yanlis anlama
Aslında şuan okuyorum. Ama hukukta değilim. Vizelerim yeni bitti evet. Kaç kez girdim sınava hiç kısmet olmadı. Şimdi lysye de giricem. Bakalım eğer olmazsa da yurtdışında daha kolay diye duymuştum ama sanırım şuanki durumda oluru yok. Kısmet artık yapacak bişey yok. Olmadı şuanki bölümümden devam ederim..Yalnız siz değilmiydini yurtdıSında okumak isteyen? Lisansımı orda yapsam master mı vs vs. İnsanlarda siZe baya baya tavsiyede bulunmustu. Burda guEl bı bolum kazanayım en iyisi diye noktalamıstınıZ. Şimdi viZelerim var demişsiniz?? Benmi yanlış anlıyorum?