B Biscuit Guru Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 4.129 2 316 Diğer 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #1 bu parfüm buğday tene olurmu ki :uhm:
Aydinaydin Guru Kayıtlı Üye 25 Ağustos 2009 753 32 318 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #2 hiçbir tene olmasa ne güzel olur
ysl_cinema ATATÜRK'ümü çok seviyorum Kayıtlı Üye 30 Eylül 2009 1.050 6 116 43 Ankara 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #3 gubseneris .!.: hiçbir tene olmasa ne güzel olur Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 ten rengi öenmli degil tenin kimyası önemlidir parfüm uyumu için
gubseneris .!.: hiçbir tene olmasa ne güzel olur Genişletmek için tıkla... kaydirigubbakcemile3 ten rengi öenmli degil tenin kimyası önemlidir parfüm uyumu için
EbRuLi Nirvana Kayıtlı Üye 16 Temmuz 2008 1.416 25 683 39 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #4 buğday tenliyim canım kullanıyorum ve herkeste çok beğenir parfümümü. bu tamamen zevk meselesi. Bak diğer kızlar beğenmemişler:)
buğday tenliyim canım kullanıyorum ve herkeste çok beğenir parfümümü. bu tamamen zevk meselesi. Bak diğer kızlar beğenmemişler:)
Krdi Nirvana Kayıtlı Üye 12 Temmuz 2006 1.155 19 683 48 29 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #5 Hypnotic poison, gucci by gucci, dior addict edp, hugo boss deep red bana hep esmer kadın kokusu gibi gelir valla. Mesela j'adore gibi çiçek kokularını daha çok sarışın ve kumrallara yakıştırırım tercih tabi arkadaşların da dediği gibi
Hypnotic poison, gucci by gucci, dior addict edp, hugo boss deep red bana hep esmer kadın kokusu gibi gelir valla. Mesela j'adore gibi çiçek kokularını daha çok sarışın ve kumrallara yakıştırırım tercih tabi arkadaşların da dediği gibi
B Biscuit Guru Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 4.129 2 316 Diğer 30 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #6 gubseneris .!.: hiçbir tene olmasa ne güzel olur Genişletmek için tıkla... o kadar kötümü kokusu? valla ben yorumlardan etkilendim herkes mükemmel şahane yazmış strawberryden alcaktım. :uhm:
gubseneris .!.: hiçbir tene olmasa ne güzel olur Genişletmek için tıkla... o kadar kötümü kokusu? valla ben yorumlardan etkilendim herkes mükemmel şahane yazmış strawberryden alcaktım. :uhm:
B Biscuit Guru Kayıtlı Üye 8 Aralık 2009 4.129 2 316 Diğer 30 Aralık 2009 Konu Sahibi Konu Sahibi Biscuit #7 EbRuLi_SuLTaN .!.: buğday tenliyim canım kullanıyorum ve herkeste çok beğenir parfümümü. bu tamamen zevk meselesi. Bak diğer kızlar beğenmemişler:) Genişletmek için tıkla... ben şu anda chanel chance kullanıyorum.ondan ağırmı kokusu.aslında test edeyim ben bunu ya
EbRuLi_SuLTaN .!.: buğday tenliyim canım kullanıyorum ve herkeste çok beğenir parfümümü. bu tamamen zevk meselesi. Bak diğer kızlar beğenmemişler:) Genişletmek için tıkla... ben şu anda chanel chance kullanıyorum.ondan ağırmı kokusu.aslında test edeyim ben bunu ya