• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR HORMON TESTİ YAPTIRCAM BAKAR MISINIZ

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
170
41
18
24
Kızlar yarın adetimin 3.günü. hormon testi için 3.gün gel demişti doktor. Gideceğim fakat öğretmenim okul 2.30da bitiyor. Yani 3 gibi gidicem. Aç olma zorunluluğu var mı hormon testi için bilgisi olan var mı?

Kızlar yarın adetimin 3.günü. hormon testi için 3.gün gel demişti doktor. Gideceğim fakat öğretmenim okul 2.30da bitiyor. Yani 3 gibi gidicem. Aç olma zorunluluğu var mı hormon testi için bilgisi olan var mı?
Hayır canım aç tok farketmez

Sabah 10 dan önce verince daha sağlıklı diye biliyorum ama mecburiyet varsa yapacak bişey yok

Benden sabah aç karnına istenmişti ama bilemiyorum sizin durumdan dolayı nasıl olur

Canım ben sabah aç karnına verdim en sağlıklı olan bu sekilde diye duydum.. senin izin yoksa eğer yapacak bişey yok

Back