• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar hormon tahlili yaptirdim. cikan sonuclardan anlayan varsa bana yardim edin

esra_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
218
2
68
Kocaeli
tsh 4,23
freet4 0.83
fsh 9.58
prolaktin 40.88
prolaktin icin ilaca basliycam yarin. bu arada tibbi sekreter guatr cok yuksek dedi ama doktor sadece prolaktin yuksek dedi. bilen biri bana yardim etsin

tsh 4,23
freet4 0.83
fsh 9.58
prolaktin 40.88
prolaktin icin ilaca basliycam yarin. bu arada tibbi sekreter guatr cok yuksek dedi ama doktor sadece prolaktin yuksek dedi. bilen biri bana yardim etsin

tiroid yüksek cnm..endokrin doktoruna da görünmeni tavsiye ederim..

Prolaktin yüksek evet ama çok değil.ilaç ile hemencecik düşer..

Ama önemli olan maalesef fsh yüksek..

bebek istiyormusun kaç yaşındasın yada bilmiyorum ama bol sağlık diliyorum..inş herşey yolunda gitsin senin için.

tiroid yüksek cnm..endokrin doktoruna da görünmeni tavsiye ederim..

Prolaktin yüksek evet ama çok değil.ilaç ile hemencecik düşer..

Ama önemli olan maalesef fsh yüksek..

bebek istiyormusun kaç yaşındasın yada bilmiyorum ama bol sağlık diliyorum..inş herşey yolunda gitsin senin için.

evet canim istiyorum 25 yasindayim. anlamadigm doktor tiroid yuksekligine gorup nedn bisy demiyo

evet canim istiyorum 25 yasindayim. anlamadigm doktor tiroid yuksekligine gorup nedn bisy demiyo

başka daktıra git o zaman cnm nacizane..3 civarı bile inan yüksek sayılabiliyor tüp bebekte falann..Ama bunların hepsi bu aylık bir yükselme de olabilir bu arada..

Eğer 25 yaşında isen ve bebek istiyor isen lh prolaktin e2 fsh hormonlarının adetin 2, yada 3, günü kaç olduğuna tekrar baktırmanı önerebilrim..

başka daktıra git o zaman cnm nacizane..3 civarı bile inan yüksek sayılabiliyor tüp bebekte falann..Ama bunların hepsi bu aylık bir yükselme de olabilir bu arada..

Eğer 25 yaşında isen ve bebek istiyor isen lh prolaktin e2 fsh hormonlarının adetin 2, yada 3, günü kaç olduğuna tekrar baktırmanı önerebilrim..

baska doktora gitmeyi bende dusunuyorum . bu arada tahliller adetimin 4. gunu yapildi canim .bu arada e2 ne oluyo o da 44.16 cikmis

Back