- 23 Eylül 2018
- 778
- 204
- 103
- Konu Sahibi maviisever
-
Ben 8 yıllık evliyim ilk 2 yıl çalışırken ayda bir çağırdım 2. Çocuğuma hamileyken çağırdım sımdı yine hamileyim her ay çağırıyorum evde oluyorum genelde ama mecburiyetten hic begenmiyorum ustten ustten yapıp gidiyorlar senin benim yaptığım gibi olmuyor gunde 6 7 saatte koca ev dip köşe zaten temizlenmez ama kabasi gidiyor işte en azindan bir süre daha mecbur çağıricamLafım daha çok genç evlilere, kızlar hiç çağırdınız mı? 3 aylık hamileyim ve hamile olduğumdan beri doğru düzgün temizlik yapamaz oldum hele mutfağa hiç ama hiç giremiyorum hemen istifar etme sebebim oluyor... yaptığım zamanda inceden yapamıyorum eskiden bi başlardım her yer tuvalete varana kadar pırıl pırıl olurdu şimdi süpürüp siliyorum arkamı dönmemle bir yerlerden ölü sinek böcek gibi şeyler çıkıyor bu yüzden de bazen annemde kalıyorum evi öyle görmemek için eşim de yardım ediyor ama benim istediğim gibi olmuyor... bazen annemle konuşunca şakasına eve birini çağırıcam temizlemesi için falan diyorum kızıyor ‘gencecik kızsın kendin yap.. kendini çok saldın bi silkelen’ vs vs bu yüzden merak ediyorum genç evliler sizler çağırıyor musunuz? Çağırdığınız zaman evde mi duruyorsunuz yoksa temizlik yapan kişiyi yalnızmı bırakıyorsunuz vs vs
Ben çağırıyorum,bunun gençlikle yaşlılıkla alakası yok,ihtiyaçla alakası var. Hamileyim annemde geldi bana kalmaya yardıma.o yemek işini hallediyor derliyor topluyor, yardımcı hanımda haftada iki kere (Pazartesi-cuma)gelip genel temizliğii yapıyor. Yıpratma kendiniLafım daha çok genç evlilere, kızlar hiç çağırdınız mı? 3 aylık hamileyim ve hamile olduğumdan beri doğru düzgün temizlik yapamaz oldum hele mutfağa hiç ama hiç giremiyorum hemen istifar etme sebebim oluyor... yaptığım zamanda inceden yapamıyorum eskiden bi başlardım her yer tuvalete varana kadar pırıl pırıl olurdu şimdi süpürüp siliyorum arkamı dönmemle bir yerlerden ölü sinek böcek gibi şeyler çıkıyor bu yüzden de bazen annemde kalıyorum evi öyle görmemek için eşim de yardım ediyor ama benim istediğim gibi olmuyor... bazen annemle konuşunca şakasına eve birini çağırıcam temizlemesi için falan diyorum kızıyor ‘gencecik kızsın kendin yap.. kendini çok saldın bi silkelen’ vs vs bu yüzden merak ediyorum genç evliler sizler çağırıyor musunuz? Çağırdığınız zaman evde mi duruyorsunuz yoksa temizlik yapan kişiyi yalnızmı bırakıyorsunuz vs vs
Alla alla niye buzdolabi ve Dusakabini reddediyorDogumumdan once bir kez cagirdim. Doguma kadar hep esimle idare ettik. Ama 32. Haftadan sonra birden ağırlaştım. Birde diger cocuk olunca anca yemege bakabildim o donem. Guzel temizlettim. Sadece buzdolabini silmeye ikna edemedim. Birde dusakabini silmedi
İkna edemedim. Ustelik vakti varken erken cikti gitti..Alla alla niye buzdolabi ve Dusakabini reddediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?