Hayırlı ramazanlar İnşallah amin stres yapmaktan olduğunu sanmıyorum çünkü 2 yıldır hiç aklıma bile gelmeden yaşadım adet tarihimi bile bilmeden takip etmeden tekrar aklıma düştü 2 sene sonra kalbimi sızlatıyorHayırlı ramazanlar herşey Allah'tan tabiki ama en başlıca sebebi stres olabilir bence rabbim en kısa zamanla hayırlı bi evlat nasip eylesin inşallah
Haklısın tabiki kolay değildir ben kendi zamanlarım için söylemek istedim sadece gerçekten kafamdan tamamen sildikten sonra hamile olduğumu öğrendim ve ben 2 yıla yakın süredir evliyim 1 sene kendi isteğimizle korunduk sonrasında 4 ay denedim ben de aşırı istiyordum ama aşırı şekilde stres yapıyordum ve çevremdeki herkes hamileydi sanki az çok anlayabiliyorum ama diyorum ya ben tamamen saldım ve sadece dua ettim hep dua ettim rabbim sağ salim nasip eder umarım sanada dua ediyorumHayırlı ramazanlar İnşallah amin stres yapmaktan olduğunu sanmıyorum çünkü 2 yıldır hiç aklıma bile gelmeden yaşadım adet tarihimi bile bilmeden takip etmeden tekrar aklıma düştü 2 sene sonra kalbimi sızlatıyorinsanların ailemin Allah sana da nasip etsin dedikçe amin derken icim parçalandığını kimse görememesi ağlamak istediğimde kendimi zorlayıp gülerek cevap vermek konuşmak artık zor geliyor bana
Teşekkür ederim bende sürekli dua ediyorum Allah'a sığınıyorum ona teslim oldum hergün dua ediyorum isteyen herkes için hemde umarım ağlayıp dua eden isteyen herkese nasip eder güzel bı anne olacaksın sende İnşallah rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin duanda bana da yer verdiğin için minnattarim Allah razı olsun canımHaklısın tabiki kolay değildir ben kendi zamanlarım için söylemek istedim sadece gerçekten kafamdan tamamen sildikten sonra hamile olduğumu öğrendim ve ben 2 yıla yakın süredir evliyim 1 sene kendi isteğimizle korunduk sonrasında 4 ay denedim ben de aşırı istiyordum ama aşırı şekilde stres yapıyordum ve çevremdeki herkes hamileydi sanki az çok anlayabiliyorum ama diyorum ya ben tamamen saldım ve sadece dua ettim hep dua ettim rabbim sağ salim nasip eder umarım sanada dua ediyorum
Ben de teşekkür ederim benimde korkularım var merak etme hamile kalsan bile yinede korkuyorsun birşey olur diye o yüzden her şey dua ile baska yolu yok Allah'tan büyük birşey gelmediği sürece rabbim nasip etsin anne olmayı isteyen herkeseTeşekkür ederim bende sürekli dua ediyorum Allah'a sığınıyorum ona teslim oldum hergün dua ediyorum isteyen herkes için hemde umarım ağlayıp dua eden isteyen herkese nasip eder güzel bı anne olacaksın sende İnşallah rabbim sağlıklı bı şekilde kucağına almayı nasip etsin duanda bana da yer verdiğin için minnattarim Allah razı olsun canım
Bir arkadaşım vardı canım 3 sene beklediler sebepsizdi onlarınki de bilemiyorum gerçekten yaşınız çok değil canım ona hiç takılma devlet hastanesiyle blr görüşün tüp bebek konusunda isterseniz stres yapmamaya düşünmemeye çalışın inşallah güzel haberler alırsınızKIZLAR merhaba ben 6 yıldir çocuk istiyorum ve olmuyor klomen kullandım hsg(rahim filmi )çekindim , laparoskopi oldum tüplerde yapışık çıktı açıldı tekrardan ikiside peşine 3 defa aşılama oldum.fakat hepsinde sonuç negatif eşimde bütün testleri yaptırdı gen testine kadar fakat halen olmadı artık cildiracam sadece tüp bebek kaldı ona da gücüm yetmiyoristende çıkarıldım tek maaşla mümkün değil napcan.bilmihorum keçi boynuzu karışımlar süt buharlari hep denedim olmadı korkuyorum aklımı yitirmekten yaşım 27 eşim 30 çok mutsuzum kardeşlerim hamile çocuğu var ailelerde kısır yok benim yollardan geçen varmı napabilirim fikirlerinize ihtiyacım var biraz uzun oldu kusura bakmayın
Kuzum burda soğan kürü, ne biliyim çörek otu kürü falan var bi denesenKIZLAR merhaba ben 6 yıldir çocuk istiyorum ve olmuyor klomen kullandım hsg(rahim filmi )çekindim , laparoskopi oldum tüplerde yapışık çıktı açıldı tekrardan ikiside peşine 3 defa aşılama oldum.fakat hepsinde sonuç negatif eşimde bütün testleri yaptırdı gen testine kadar fakat halen olmadı artık cildiracam sadece tüp bebek kaldı ona da gücüm yetmiyoristende çıkarıldım tek maaşla mümkün değil napcan.bilmihorum keçi boynuzu karışımlar süt buharlari hep denedim olmadı korkuyorum aklımı yitirmekten yaşım 27 eşim 30 çok mutsuzum kardeşlerim hamile çocuğu var ailelerde kısır yok benim yollardan geçen varmı napabilirim fikirlerinize ihtiyacım var biraz uzun oldu kusura bakmayın
Evet duydum bende takip ediyorum doktoru sebepsiz olduğu için deneyip denememekte kararsızım eşim de yok diyor olmaz deyip kestirip atıyor bizim tek çaremiz tüp bebek diyor ikna da edemiyorumCanım mfk yöntemi diye bir şey var bi araştır. Yöntemin sahibi doktoru takip et. Yıllarca çocuğu olmayıp onun sayesinde olanlar gördüm. Birde ilk tüp bebekte devlet çok yardım ediyor diye biliyorum ama maddi olarak
Denedim canım ovulasyon testi ama yine tutmadı çok kullandım ben ondan bide valla çok pahalı devlette de yaptırsan aynı fark çok az neredeyseKuzenim devlet hastanesinde yeni tup bebek yaptırdı ama devlettede baya bi para gidiyor, sanirsam 15/20arasi ödemeleri oldu, muayneden ziyade ilac pahali die söylemişti rapor çıkıyormuş ama genede pahaliymis, allah kolaylik versin, insallah hic tedaviye gerek kalmadan çocuğunuz olur, he birde ovulasyon testi alip yapın
İnşallah canım bize rapor çıkıyor da işte faydalanamiyoruz sigorta günü tam değil o yüzden devlet desteği alamıyoruz zaten çok fark olmuyor sanırımBir arkadaşım vardı canım 3 sene beklediler sebepsizdi onlarınki de bilemiyorum gerçekten yaşınız çok değil canım ona hiç takılma devlet hastanesiyle blr görüşün tüp bebek konusunda isterseniz stres yapmamaya düşünmemeye çalışın inşallah güzel haberler alırsınız
Soğan yaptım çörekotu bal tarçın yaptım süt buharı yaptım maydanoz suyu yaptım buharida yaptım belki bu umut olur diye denedim hep yok adetim gecikmihor bileKuzum burda soğan kürü, ne biliyim çörek otu kürü falan var bi denesenRabbim ol der ve olur. Lütfen canını sıkma
Gerçekten zamanı var ve bizler o zamanı bekliyoruz kuzum yapılacak olan herşeyi denedik nasipten öte köy yokSoğan yaptım çörekotu bal tarçın yaptım süt buharı yaptım maydanoz suyu yaptım buharida yaptım belki bu umut olur diye denedim hep yok adetim gecikmihor bilebenim imtihanım bu sanırım yıllardır sabrediyorum su ramazan ayı hürmetine Rabbime yalvarıyorum inşallah dilegimi kabul eder
Ananem de bal kabağı buharı dedi ama bilmiyorum kuzum hani regl iken ya ds değilken miSoğan yaptım çörekotu bal tarçın yaptım süt buharı yaptım maydanoz suyu yaptım buharida yaptım belki bu umut olur diye denedim hep yok adetim gecikmihor bilebenim imtihanım bu sanırım yıllardır sabrediyorum su ramazan ayı hürmetine Rabbime yalvarıyorum inşallah dilegimi kabul eder