• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar herhangi tür bir film önerebilir misiniz?

merve1996

Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2014
436
39
18
34
Amasya
Selam kızlar..
Sizde iz bırakan çok etkilendiğiniz ve beğendiğiniz herhangi tür bir film önerebilir misiniz?
teşekkürler :17:

benjamin button...benim adım khan....başlangıç.....cennet gibi...dejavu...........3 idiots...................limit yok

Son düzenleme:
Selam kızlar..
Sizde iz bırakan çok etkilendiğiniz ve beğendiğiniz herhangi tür bir film önerebilir misiniz?
teşekkürler :17:

bi de ben önereyim dedim :52::52:
the notebook --------aşk yemini---------ilk aşk ilk dans------------kalbine ses ver
sadece bunlar aklıma geldi

benjamin button...benim adım khan....başlangıç.....cennet gibi...dejavu...........3 idiots...................limit yok

cnm valla söylediğin filmlerin hepsi çok güzel bi tek benim adım khan onu izleyemedim bi türlü ama mutlaka izleyecem:52::52:

bi de ben önereyim dedim :52::52:
the notebook --------aşk yemini---------ilk aşk ilk dans------------kalbine ses ver

cnm valla söylediğin filmlerin hepsi çok güzel bi tek benim adım khan onu izleyemedim bi türlü ama mutlaka izleyecem:52::52:

bunları da ekledim listeye sırayla izleyeceğim teşekkürler :38:

bi de ben önereyim dedim :KK52::KK52:

cnm valla söylediğin filmlerin hepsi çok güzel bi tek benim adım khan onu izleyemedim bi türlü ama mutlaka izleyecem:KK52::KK52:
bence onu kesinlikle izlemelisin.. Çok etkileyici bir filmdi...

Son izledigim filmlerden Labirenti tavsiye ederim ama sinemalarda. Internetten lütfen film indirip izlemeyin. Korsana karsi olalim.. :KK54:

Back