Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sorun bı bıtmıyo göğüs ucumu yavas yavas uclukla tutuyo ama şimdide oyle bı hemoroıd oldumkı sormayın afedersınız dısarı patladı hemoroıdım otutamıyom emzırerıken nasıl ter dokuyorum ne zormuş anne olmak nasıl gecer bu aranızda boyle olan varmı:çok üzgünüm:
onun için kremler var , doktorunla konuş , emzirmeye sorun teşkil etmeyecek bir tanesini al ve kullan hemen , yoksa çok kötü olur , plastik eldiven ve krem , doktorun nasıl kullanılacağını anlatır . geçmiş olsun , bilirim acısını .
canım benim kader arkadaşaım bende doğumdan sonra hemoroid oldum ve hala da devam ediyor sana tavsiyem normal doğumdan sonra verilen sarı bir su var dikişleri kurtmak için malum bolgene uyguladığın hemoroid olan yöre ondan sür yoksa tendürdiot o da kurutucu etkiye sahip, dr. antibiotik ve pomad krem verecektir bunlar geçici çözüm bir süreliğine rahatlatıyto ama kalıcı çözüm değil umarım sana iyi gelir, kabız olmamaya bak bol bol meyve ye ya da meyve suyu iç canım şimdiden geçmiş olsun bilirim acısını bide normal doğum yapıcam bende çok korkuyorum doğumda patlar diyee
kendin anlayamazsın muhakkak bir genel cerrah uzmanına gözükmelisin daha henuz tanışmadık ama bilgin olsun istedim hemoraid şakaya gelmez utanmana sıkılmana gerek yok canım kendine dikkat et