Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kızlar hastane cantasına kac tane pet koydunuz heryerde bol bol pet koyun yazıyor ama sayısını vermemişler kanama olursa diye bende 2 paket pet koydum ama yeterlimi bilmiyorum
bende 1 paket hasta bezi aldım canbebenin çantamı okadar doldurmuşumki 4 tane anca sığdı zaten ne kadar kalcamki normal istediğim için 1 gecelik yeter hastanedede 1 tane veriyolar sanırım yeter
pet de koyun kızlar çantalarınıza bende hastane bezi de vardı sadece ilk gece kullandım ertesi gün ped koydum nolur nolmaz alın yinede yanınıza Allah yardımcınız olsun...
ben yanıma 5-6 tane ped koymustum ama hepsı eve geldı.cunku hastaneden verdıler bana buyuk boy.benım ılk gun fazlaydı kanamam ıkıncı gun normale dondu(sezeryan dogum)
ben 5-6 tane ped koymustum ama hepsı gerı geldı cunku hastaneden verdıler bana buyuk boy.benım ılk gun fazlaydı kanamam ıkıncı gun normale dondu.sezryan dogum yaptım bu arada