Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar hangi saç renginde kalmalıyım sizce? yorum lütfen

hevval

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2009
81
4
86
İstanbul
erkek arkadaşım koyu sarı olabilir diyor ben uzun süredir sarıyken kumral bakıra döndüm ama hala kararsızım hangisi yakışıyor sizce yorumlarınıza göre bi karar almak istiyorum kaydirigubbakcemile5

Eklentiler

• $karrş.jpg
    42,2 KB · Görüntüleme: 77
kahvenin herhangi bir tonu olabilir .Gönlüm sarıdan yana size de yakıacaktır.Yaza da az kaldı üstelik.

kumral bakırı daha çok yakıştırdım..........................

evet sarıyı ben de seviyorum fakat çok yıprattığı için değiştirdim ama aklımda kalmadı değil

Sıcak bir kahveye boyatıp,sadece uçlara doru sarı balyajla hareketlendirebilirsiniz.Hem saçlarınız da yıpranmaz.hihoyyyt

Canım ikisiylede çok hoşsun sarıyı zaten çok kullanmışsın ben bu boyattığın rengi çok yakıştırdım sana :1hug:

sag taraftakı foto dakı sacın cok guzel bence hıç bozma cok yakısmıs cünkü bende aynı renk yapmıyı dusunuyorum sarıdan sıkıldım:)

Canım ikisiylede çok hoşsun sarıyı zaten çok kullanmışsın ben bu boyattığın rengi çok yakıştırdım sana :1hug:

çok teşekkür ederim klasik olucak ama o sizin hoşluğunuz gerçektenn çok kararsız kalmamda çevremin etkisi var tabiki iki renk için de güzel yorumlar alıyorum değiştiriyem diyorum sonra yok kalsın :bbo:

sag taraftakı foto dakı sacın cok guzel bence hıç bozma cok yakısmıs cünkü bende aynı renk yapmıyı dusunuyorum sarıdan sıkıldım:)

canım ben de 6 senedir sarı kullanıyordum hem sıkılmıştım hem de sarı çok yıprattı saçımı renk hoşuma da gitti aslında acaba bi süre daha böyle kalsa sonra mı tekrar düşünsem:bbo:

kesinlikle sağdaki diğer renk biraz garip geldi bana tabi bu şahsi görüşüm

bence boyatma canım cok güzel bi renk zaten bu ikiside sarı herkeste var artık doğal yaptırmaya calışıyor herkes sende doğalını bulmuşsun ne güzel ayrıca allah nazarlardan saklasın cok güzelsin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…