- 16 Ocak 2016
- 957
- 297
benim tencerem bu gün sağ salim geldi.
çok da beğendim ya gerçekten.
Allah ım ağız tadıyla yemekler pişirmeyi nasip etsin.
iyi ki granit ve çelik kulplu almışım.
çok şık geldi bana şimdi bile.
hangisini aldınız?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim tencerem bu gün sağ salim geldi.
çok da beğendim ya gerçekten.
Allah ım ağız tadıyla yemekler pişirmeyi nasip etsin.
iyi ki granit ve çelik kulplu almışım.
çok şık geldi bana şimdi bile.
canım emsan da karacanın ürünü aslında bende çok tavsiye etmiyorum karacayı ama bu granit ürünleri başka bir yerde yaptırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem sonuçta fabrikalar kapalı kutu :) ama garanti veriyorlarsa sıkıntı yok bence alabilirsiniz renk solma konusunda ise benimde biraz şüphelerim var çünkü dışardan bakınca diğerinin dış graniti daha iyi gibi duruyorKütahyanınki haftasonu kampanyasında 400 liraydı mağazasında ama n11de de ucuz, 1.cinin renkleri solar mı diye tereddüt ediyorum sadece yoksa bayıldım ona sizce solar mı? 3.cü karacayı da çok sevdim ama karaca hakkında çok fazla şikayet var risk alamadım. Bide şunu beğendim en son ama mağazasında görmedim bunu dışı nasıldır bilemiyorum bu da çok şık duruyor : http://www.emsan.com.tr/tr/dİamante-ultra-7-prc-set-kirmizi
canım emsan da karacanın ürünü aslında bende çok tavsiye etmiyorum karacayı ama bu granit ürünleri başka bir yerde yaptırıyor diye duymuştum ne kadar doğru bilemem sonuçta fabrikalar kapalı kutu :) ama garanti veriyorlarsa sıkıntı yok bence alabilirsiniz renk solma konusunda ise benimde biraz şüphelerim var çünkü dışardan bakınca diğerinin dış graniti daha iyi gibi duruyor
hangisini aldınız?
dışı da içi de granit döküm.
çelik ince kulplu olanı aldım canım.
hahah o hiç hesapta yoktu canım dediğim gibi ben şahsen kullanıyorum memnunum ama söylediğim 2 si de güzel gibi duruyor haberin olsun hadi güzel günlerde kullanman dileğiyleyaa emsanın da üstünü çizdim ozaman bilmiyodum Galiba taç alıcam annemin kullandığından 3ünden de vazgeçtim ahaha
güle güle kullan :) ben kulpları ısınır diye almadım ondan.
hahah o hiç hesapta yoktu canım dediğim gibi ben şahsen kullanıyorum memnunum ama söylediğim 2 si de güzel gibi duruyor haberin olsun hadi güzel günlerde kullanman dileğiyle
yok ısınmıyormuş alırken ben öğrendim.
benim çelik tencerelerimde aynı kulptan.
onlardan da memnunum ben.
plastik olanlar kararıyor ve yanıyor canım.
neden granit??? bence döküme yönlenin. ben sürel marka karnıyarık tenceresi kullanıyorum inanılmaz memnunum. lava nın da tavası var. eti süper pişiriyo. bakliyatı da böle içini çekerek mis gibi oluyo. hecha var daha pahalıydı benim aldığımda isterseniz araştırın daha sağlıklı, çizilme yapmıyo, temizlemesi kolay.
Mesela benim yorumumu cevapliyorsun ya, sag altta dosya yukle yaziyor oradan yukleyebilirsin
Cok şik gercekten, gule gule kullan :)anladım bundan aldım :)
Cok şik gercekten, gule gule kullan :)