Bebek Beslenmesi Kızlar hangi devam sütunu veriyorsunuz ?

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

meryem42

ALLAHIM SANA EMANETIZ
Kayıtlı Üye
6 Mart 2009
1.627
11
158
40
Belçika
Slm kızlar yurt dısında yasıyorum ve Allah'ın izniyle 10 gn sonra turkiyedeyiz
Üçüz kızlarım var 20 aylık burda cocuk devam sutu veriyorum hala inek sutu vermedim hiç
Şimdi araştırdım bizim kullandığımız marka yok
Siz hangi sutu veriyorsunuz internette baktım aptamil ve Pinar cocuk sütleri gördüm

canım ben hipp organik kullanıyorum..çok güzel bir mama..tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim cevabın için inşallah bulabilirim Konya'ya geliyoruz ama merkeze değil ilçesine inşallah bulurum Hipp markasını
Pinar ve aptamil var onu biliyorum kesin

benim kizim da 23 aylik ve ben de hala devam sutu veriyorum gece yatmadan once,her zaman aptamil verdim,basta suyla yapilanini 1 yasindan itibaren de hazir yapilmis ve kutularda satilani verdim

benim kizim da 23 aylik ve ben de hala devam sutu veriyorum gece yatmadan once,her zaman aptamil verdim,basta suyla yapilanini 1 yasindan itibaren de hazir yapilmis ve kutularda satilani verdim

Çok Saol cevabın için galiba bende aptamil veririm benimkiler gündüz uykusuna yatmadan oncede iciyorlar
İnşallah beğenirler çünkü zaten iştahları yok hiç olmazsa sut içsinler

ben de başta aptamil vermiştim ama oğlum çok içmiyordu..hipp mamaya geçtim geçeli çok severek içiyor karnı tok olsa bile versem içer tadını çok sevdi..ben batmandayım burda da zor bulunuyor öncesinde eczaneye sipariş ediyorum 6 kutu falan getirtiyorlar bence sorun yaşamazsın..dene aptamili sevmezlerse hipp kullanırsın..sağlıklı günler dilerim..

ben de başta aptamil vermiştim ama oğlum çok içmiyordu..hipp mamaya geçtim geçeli çok severek içiyor karnı tok olsa bile versem içer tadını çok sevdi..ben batmandayım burda da zor bulunuyor öncesinde eczaneye sipariş ediyorum 6 kutu falan getirtiyorlar bence sorun yaşamazsın..dene aptamili sevmezlerse hipp kullanırsın..sağlıklı günler dilerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…