- 23 Temmuz 2010
- 214
- 1
-
- Konu Sahibi sevilakdemir
mümkünse bol bol dinlen ben grip olduğumda doktoruma sormuştum sadece parol içebilirsin demişti başka hiç bir ilaç vermiyorlar güvenli değilmiş hamileler için bende limonu sıkıp limonata yapmıştım meyve yemiştim çok ağır değildi gribim sende öyle yapabilirsin şimdi mandalinayla portakalda çıktı bol bol onlardan ye bide bol su iç faydası oluyor 3 yada 4 güne kadar geçer inşallah ama sakın doktoruna sormadan ilaç kullanma benim en son sırtım ağrımıştı jel sürebilirmiyim dedim ona bile izin vermedi sadece parol verdi yine
kızlar 21 haftalık hamileyim ve dün grip oldum ilk hamileleiğim ne yapacağımı bilmiyorum çok ağır geçirmiyorum ama korkuyorum bebeğime bişey olcak diye siz hamileyken grip olunca neler yaptınız?
canım bende bi kaç hafta önce ağır grip geçirdim burnum falan tamamen tıkanmıştı antibiyotiklik olmuşum doktorum beni kulak burun boğaza gönderdi oda bana bi antibiyotik yazdı ama hemen kullanma dedi.
bol bol limonlu ıhlamur iç, bi kase içinde 1 tatlı kaşığı zencefil ve zerdaçalı balla karıştırıp macun kıvamına getir günde 4-5 tatlı kaşığı ye bunu bana doktor söledi ve deniz suyu olan bi serum verdi bununla burnumu yıkıyodum hergün hiç ilaç içmeden evde istirahatle 5 günde atabildim anca bu dönemde bebiş az hareket edebilir hiç korkma sen halsiz olunca oda öle oluyor. ateşine çok dikkat et çıkarsa hemen doktora git ben soğuk ter döküyodum anca