Kızlar hamileyken astım ilacı kullanan var mı?

Ben ventolin kullanmıştım tüplü olandan, başka birşey kullanmamıştım dusugum vardı öncesinde korkmuştum, doktor vermedi mi ilac

Ben ventolin kullanmıştım tüplü olandan, başka birşey kullanmamıştım dusugum vardı öncesinde korkmuştum, doktor vermedi mi ilac
Ben de levmont diye bir hap kullanıyorum hamilelik şüphem var göğüs doktoruna sormalıyım değil mi ? Herhangi bi sakıncası olur mu diye

kadın doğuma sor kontrole gideceksen göğüse de sorabilirsin hangisine ilk gideceksen artık

Göğüse gidicem bi sormak istedim böyle kullanan var mı diye
Dediğim gibi levmont bende kullanıyordum iki tane daha ilacım ve spreyim vardı doktor yazarken hamile misin dedi yok dedim onları kullanıyordum hamile olduğumu fark ettim hepsini bıraktım, kullanmadım, yanlış yönlendirmek hiç istemem sen görüş doğru bı fikrin olsun hem kafan rahat olsun ya da gebeliğe uygun birşey yazar daha iyi olur ♥️

Dediğim gibi levmont bende kullanıyordum iki tane daha ilacım ve spreyim vardı doktor yazarken hamile misin dedi yok dedim onları kullanıyordum hamile olduğumu fark ettim hepsini bıraktım, kullanmadım, yanlış yönlendirmek hiç istemem sen görüş doğru bı fikrin olsun hem kafan rahat olsun ya da gebeliğe uygun birşey yazar daha iyi olur ♥️
Ben de her gün kullanırken ara ara kullanıyorum kullanmazsam kaşınıyorum siz de oldu mu hiç ?

Yok kısa bı süre kullandım onu, ben bı fark hissetmedim kasintim yoktu ama oğlum iki yaşındayken sürekli kullandık alerji icin kaşıntısı hafiflerdi bı gün atlasak cogalirdi aynı etkiyi yapardı onda da

X