Pazartesi doktora cikicamBilmiyorum ki kuzu benimde boyle silikti kanda pozitif cıktı kan ver bakalm anlarsin ne olduğunu rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazartesi doktora cikicamBilmiyorum ki kuzu benimde boyle silikti kanda pozitif cıktı kan ver bakalm anlarsin ne olduğunu rabbim hayırlısı neyse onu versin inşallah
Cok teşekkür ederim kimyasal veya kist değildir dimi
İnşallahHiç bilmiyorum ama inşaAllah değildir :)
Hayirli olsun beninde 1 hafta gecikmeyle boyle cikti kimyasal gecirdim maalesefPozitif dimii
Canim hayirli olsun baya net cikmis. Ne kadar gecikmeyle yaptin yada bundan önce test yaptinmi adet günü falan ?Pozitif dimii
Amin inşallahŞimdiden hayırlı olsun Allah herkese nasip etsin![]()
Çok korkuyorum bende belirtileriniz var miydi kimyasal daHayirli olsun beninde 1 hafta gecikmeyle boyle cikti kimyasal gecirdim maalesef
6. Günü gecikmemin. Adetten 5 gün önce yaptim negatifti ama test erken testi değildiCanim hayirli olsun baya net cikmis. Ne kadar gecikmeyle yaptin yada bundan önce test yaptinmi adet günü falan ?
Evet belirtim var benim dongumde uzun zaten inşallah dediğiniz gibidir yaBence sağlıklı bir gebelik. Test duyarlılığı. Sabah ilk idrar olmaması falan bunlar silik çıkma nedenleri olabilir...
Geç döllenme de olabilir.
Kimyasal gebelikte belirtti olmaz pek. O yüzden sizin normal gebelik.
Bebiş geliyor
İçini ferah tut annesiEvet belirtim var benim dongumde uzun zaten inşallah dediğiniz gibidir ya
Yaa çok teşekkür ederim hersey gönlünüzce olsunİçini ferah tut annesi![]()
Adet sanvisi ve ishal cnm belirti buyduÇok korkuyorum bende belirtileriniz var miydi kimyasal da
Şuan yok kramplarim başta oldu sadece göbek çevremde ve belimde varAdet sanvisi ve ishal cnm belirti buydu
Dikkat et cnm saglimlu bir gebelik olmasi icin dua et kimyasal vs olursa da üzülmeŞuan yok kramplarim başta oldu sadece göbek çevremde ve belimde var
Çok teşekkür ederimDikkat et cnm saglimlu bir gebelik olmasi icin dua et kimyasal vs olursa da üzülme
Hayırlı olsun canımYumurtlamamdan beri kramplarim var kasiklarimda yumurtlamadan bi kac gun sonra şişlik oldu. Beyaz seffaf akıntım oldu ara ara. Şuan goguslerimde taneler çıktı. Bi kere açık kahve sarimsi akintim geldi.
Teşekkür ederimHayırlı olsun canım![]()
Sanmam kist olduğunuCok teşekkür ederim kimyasal veya kist degildir dimi